torsdag 6 oktober 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Idag har det varit öppet hus igen. Det är det ju varje torsdag och söndag. Vad som skilde den här öppet-husdagen från andra var att jag trodde att blogghjälpen blivit heltokig. Halvtokig – OK, men heltokig - ?

Anledningen till att jag trodde det var att de kom en människa som ville ge mig en intresseanmälan.  Då hör jag blogghjälpen avråda henne! Sen tittade hon på en av mina kompisar. Samma sak. Blogghjälpen avråder.

Då börjar jag undra vad det är för fel på oss. Men efter en stund kom blogghjälpen tillbaka till oss och berättade att vi skulle fått en kompis. Kompisen var en äldre, okastrerad hankatt. Då förstod jag varför blogghjälpen sagt som hon sa. Det var inget fel på oss, alltså. Skönt också att veta att blogghjälpen inte hade blivit tokigare än vanligt.

14 kommentarer:

  1. Klart det inte är något fel på er heller. *buffar*
    Men blogghjälpen kunde ju kanske förklarat det lite snabbare, så ni inte behövde gå runt och undra.

    SvaraRadera
  2. Klart att ni funderade varför blogghjälpen sa så, men då fick det sin förklaring. Klart det inte är del på er. *uppmuntrande buff* Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Jamar som de andra, självklart är det inget fel på er! Blogghjälpen är bra vimsig ibland men hon är jätteklok när det gäller er katter och hon är väldigt mån om att ni skall få det bra. Hon skulle aldrig stå ivägen för att nån av er skulle få ett bra hem - tvärtom!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  4. Förstår att ni undrade. Blogghjälpen är ju så klok så det är klart att hon vill att dt ska bli bra för er. Nosbuff

    SvaraRadera
  5. Inte konstigt att ni undrade varför Blogghjälpen avrådde "hela" tiden.
    Men det är klart att hon vill att ni ska få det bra !

    SvaraRadera
  6. Du måste lita på Blogghjälpen.
    Hon har faktiskt koll på ett och annat.
    (även om man inte alltid tror det, tex med godis!)
    Nosbuff

    SvaraRadera
  7. Förstår att ni blev fundersamma vad som var på gång.
    Klart att det inte är fel på er, så fina som ni är.
    Tass Tas

    SvaraRadera
  8. Sippo, jag tror inte blogghjälpen ville säga nåt så länge de som ville ha oss var kvar. Men nu är jag glad att vi inte flyttade till det hemmet.

    SvaraRadera
  9. Findus, Isak och Rasmus, nä, men ibland kan man ju undra varför ingen vill ha oss.

    SvaraRadera
  10. Alice, vi vet ju att blogghjälpen vill vårt bästa, det var därför vi blev lite förvånade innan vi förstod hur hon tänkte.

    SvaraRadera
  11. Dui och Deco, det där med att det är bättre att vänta på rätt hem än att flytta fort och det blir fel är inget som blogghjälpen bara säger. Hon menar det också.

    SvaraRadera
  12. Kjelle Bus, ja det är det viktigaste, att vi får det bra. Vi vantrivs inte här så det är bättre att vänta på rätt hem än att flytta och det blir fel.

    SvaraRadera
  13. Max och Måns, nä just godiset är ett sorgligt kapitel när det gäller blogghjälpen. Men vi får ju lite ibland i alla fall.

    SvaraRadera
  14. M, C, T, S när blogghjälpen säger också att det inte är oss det är fel på. Tvärtom tycker hon vi är jättefina.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...