torsdag 16 juni 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.


Efter senaste dagarnas ståhej med både fest och allvarliga tillbud med positiv utgång, har jag tagit det riktigt lugnt idag. Blogghjälpen var här och hade med sig godis. Vi fick Dentabits och Crunch! Det smakade jamargott.

Som vanligt fick vi alldeles för lite, men bättre det än ingenting.

Jag hörde att våra kompisar i rummet bredvid fått leverkorv. De tyckte det var jättegodis. Innan blogghjälpen äntligen kom med sitt godis (hon är ju inte så snabb precis) hade vi fått skinka av en annan snäll tjej. Jag tycker det är bra att bottna med lite skinka innan man äter godiset. Särskilt med tanke på hur lite godis vi får.

Nu ska jag koppla av och ta igen lite förlorad sömn.

Vi tassas i morgon. Förresten: är det nåt party på G i helgen?

11 kommentarer:

  1. Åh vilken tur att blogghjälpen kom med godis idag! För vet du vad, jag har skällt på matte och riktigt skäms över henne idag! Hon var hos er och hälsade på lillbrorsan, men kom hon ihåg att ta med godis? Näää, det glömde hon. Dessutom gick hon inte ens in till dig och hälsade som jag bad henne. Hon skyllde på att hon glömde bort tiden inne hos lillbrorsan och hans kullsyskon att hon var tvungen att gå till bussen utan att hälsa på dig. *fnyyys* Skulle en buss vara viktigare än dig? Nää, skulle inte tro det! Men efter att jag jamat ut henne ikväll så skulle hon bara våga göra om samma dumhet nästa gång.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  2. Att bottna med skinka före godis låter nyttigt och bra!
    Vad skönt för dig att äntligen få litet vila. Med det digra program som du har är det nödvändigt.
    Har inte hört om något partaj den här helgen. Inte ännu.

    SvaraRadera
  3. Fest denna helg??
    Jamar som Gustav, har inte heller hört om ngt Partaj, inte ännu, men vi kan kolla upp det hos våra kattvänner, maju

    Tass tass

    SvaraRadera
  4. Skinka är säkert nyttigt, så det är bra att ni äter det också och inte bara godis, säger husse. Vi tar det också lugnt efter alla partyn som varit på sistone. Men snart är det väl dags igen.

    SvaraRadera
  5. Mums så gott det låter *slickar sig om munnen*
    Vi tittar in som hastigast - nu ska husse och jag snart gå till flygbussen - vi får inte plats i bilen på grund av en viss liten dam som måste ha med sig barnvagn med mera :-)
    Många kramar och tassklappar

    SvaraRadera
  6. För att undvika alla MISSförstånd - det är husse och MATTE som går till flygbussen, själv är jag redan incheckad på Hotell Mormor :-)
    Tassklappar

    SvaraRadera
  7. Alice, du ska inte vara orolig. Blogghjälpen har kvar av det godis din matte hade med sig förra gången hon kom. Hon säger att vi inte får äta så mycket godis på en gång, för då kanske vi både får ont i magen och blir tjocka! VI? Ha - hon är verkligen duktig på att hitta på svepskäl till att inte ge oss godis, blogghjälpen.

    SvaraRadera
  8. Gustav, det kanske är lika bra att det inte blir nåt party den här helgen. Vi behöver nog vila allihop.

    SvaraRadera
  9. M, C, T, S om ni hör nåt får ni jama till!

    SvaraRadera
  10. Sippo, skinka är jättegott det också, fast det kan ju inte mäta sig med riktigt godis.

    SvaraRadera
  11. Gunilla och Frasse, hoppas du får en fin semester på ditt hotell. Bättre att inte åka lika långt som din matte och husse gör.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...