tisdag 7 juni 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Först hem från Gustavs jättetrevliga födelsedagskalas. Jättetrött. Jag bara stöp i säng när jag kom tillbaka till katthemmet. Hade räknat med att få sova ostört för en gångs skull.

Ni som följer mig blogg vet ju att det varit mycket på sistone. Först fick jag ju sätta igång tvåbeningar som kunde hjälpa till med godiset från tyska landet, Crunch. Det var jag så klart tvungen att prioritera. Det är viktigt att vi får hit det så fort som möjligt.

Sen fick jag ju ta tass om blogghjälpen och instruera henne att hon ska skriva till affärer i Sverige att de ska sätta ut lådor där människor kan lägga djurmat.

Ni kanske trodde att jag fick sova ifred idag efter allt som varit? Nähej då. Uppdrag från blogghjälpen: styrelsemöte ikväll. Hjälp mig.

Så klart jag ryckte in. Det var ett långt möte och det dröjde ända till kl nio ikväll innan hon kom in och nattade och gav oss godis. Men nu ska jag i alla fall sova.

Vi kommer att svara på kommentarer från gårdagen senare ikväll. Jag måste bara sova lite först.

16 kommentarer:

  1. Vi förstår jamarbra hur du känner det, Lilja, för vi har sovit nästan hela dagen idag efter festen hos Gustav. Lite yra i mössan är vi faktiskt fortfarande. Konstigt att du orkar vara så pigg att du kan hjälpa blogghjälpen med styrelsemötet o allt annat du gör på katthemmet. Hoppas att du får sova riktigt gott nu i natt!

    Tasskramar från klosterpostulanterna i Otterbäcken

    Ps. Oskar har sprungit runt här under hela dagen, men just nu är han tyst, fast det regnar.Ds.

    SvaraRadera
  2. Men stackars dig, ha styrelsemöte så här dagen efter! Jag har mest kunnat ta det lugnt och slappa idag. Men så har jag förstås inte en så betydelsefull position som du heller. Här fungerar allt hjälpligt även om jag tar litet ledigt, men så verkar det inte vara hos dig. Tycker nästan du borde diskutera någon form av bonus. Det brukar styrande få, har jag hört.

    SvaraRadera
  3. Jamar som klosterkatterna,att den däringa Oskar har sprungit runt här oxå och blixtrat som bara den, *suckjam*
    MEN nu är han tyst iaf
    Hoppas han håller sig borta resten av natten.

    Klart du har haft mycket att göra på det där mötet oxå.
    Sedan vard et ju fest hos Gustav, då blir man ju trött efteråt.

    Vilket festande det var, mjau
    Trevligt att träffa alla kattvänner så där.


    Tass tass

    SvaraRadera
  4. Matte fick ett uselt svar från Whiskas.
    Hon blev sååå arg och skrev igen.
    Du kan läsa svaret och mattes nya brev i mattes blogg.
    Hoppas att hon blir bemött med lite mer intresse denna gången.

    Nosbuffar

    SvaraRadera
  5. Vilken kväll/natt det var hos Gustav! Så kul att träffa alla, men visst blir man lite trött. Kul var det i alla fall. Tänk att du orkade med styrelsemötet också! Nosbuff

    SvaraRadera
  6. Jag tycker att du gott och väl kunde fått en dag ledigt då du annars jobbar så hårt. Till och med du har ju rätten att få slå tassarna i taken ibland.

    SvaraRadera
  7. oj vilken dag du har haft! Tänk vilken tur att blogghjälpen har dig som ställer upp så här dagen efter också. Hoppas du får vila ordentligt idag. Matte undrar om blogghjälpen kommer finnas där på öppet hus på torsdag? Hon tänkte komma förbi och hälsa på er då.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  8. Klosterpostulanterna i Otterbäcken, jag tror vi alla är lite trötta idag. Säg till Oskar att han inte är välkommen nånstans!
    Lilja

    SvaraRadera
  9. Gustav, bra tips med bonus. Ska genast ta upp det med blogghjälpen. Börjar kännas me och mer aktuellt och befogat.

    SvaraRadera
  10. M, C, T, S, visst hade vi kul igår. Nu hoppas jag Oskar inte stör mer i natt.

    SvaraRadera
  11. Hjulia Huller om Buller. hoppas verkligen Whiskas lyckas prestera ett bättre svar. Hur svårt kan det vara att få hit godis som finns i tyska landet?

    SvaraRadera
  12. Dui och Deco, visst hade vi kul hos Gustav. Men man måste ändå urföra sitt jobb, även om man är trött.

    SvaraRadera
  13. Sippo, alla katter har rätt att slå tassarna i taket ibland. Men ändå måste man jobba vidare. Allt har sin tid.

    SvaraRadera
  14. Alice, man måste ju jobba även om man har ledigt ibland. Blogghjälpen kommer nog vara på katthemmet på torsdag, så det vore jamarkul om du kommer så vi får träffas.

    SvaraRadera
  15. Starkt av dig att gå på styrelsemötet efter allt hållitassande hos Gustav. Nu är du verkligen förtjänt av en god natts sömn. Lite extra godistilldelning vore också på sin plats, tycker jag!
    Tassklappar

    SvaraRadera
  16. Frasse, jag fick lite gonattgodis, men det kunde varit betydligt mer.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...