tisdag 3 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Nu har jag skickat iväg alla auktionspaket till de snälla människor och katter som skänkte pengar för paketen. Tack ALLIHOP. Som vanligt är det ett pyssel att se till att alla saker hamnar i rätt kartong, men jag tror jag lyckades. Jag kan ju inte påstå att blogghjälpen precis är till nån nytta i såna sammanhang.


Sen har vi haft möte idag på katthemmet. Det betyder som ni vet, arbete för mig. Men det gick bra. Nu ska jag förbereda både styrelsemötet i morgon och bloggmötet hos Sippo i Ljungsbro på lördag!

Den som vill ha vägbeskrivning dit kan maila till Sippo på hans husses mailadress: ptrstare@gmail.com. Där kommer Sippo att svara er.

Jag har sagt till blogghjälpen att hon ska ta med sig matbröd, fikabröd, smör, pålägg och lite sånt till tvåbeningarna. Nu håller jag som bäst på med listan med inköp hon ska göra till Sippo och Tindra. Det var tur att jag fick ett nytt block av blogghjälpen istället för det som Sambo och Roxy jamade inte på min auktion.

Vi hörs i morgon.

22 kommentarer:

  1. Är allt väldigt avundsjuk på er som ska få träffa Sippo och Tindra. Åh, så spännande det ska bli att få läsa om träffen!
    Tänk vad många duktiga katter det finns på ditt katthem. Ni klarar av de mest fantastiska saker!

    SvaraRadera
  2. En till som allt sitter här och är lite avis på träffen hos Tindra o Sippo.
    Bor alltför långt borta och så fyller visst min matte flera kattiljoner år på lördag :)

    SvaraRadera
  3. Matte önskar att hon kunde komma, hon är så ledsen att hon inte kan. Ska bli jättespännande att läsa om. Det är mycket att göra när man är bloggkatt, du fixar det bra Lilja tycker vi. Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Söt bild! Du ska se att alla prylar blev nedpackade i rätt kartong när det var du som stod för planeringen. Vilken insats ni gör, blogghjälpen och du! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Snälla Lilja. Nospussa både Sippo, Tindra & Husse från mej, Simba och matte!

    Ha så trevligt.

    Nosgos

    SvaraRadera
  6. Hej, det ska bli spännande att få öppna auktionspaketet. Men hur har det gått för Lycka? Är hon på bättringsvägen? Vänliga hälsningar från Charlotte

    SvaraRadera
  7. Sambo och Roxy3 maj 2011 kl. 22:07

    TACK allra-som-vackraste Lilja för paketet som kom idag. Idolfotot har matte satt på anslagstavlan så att vi kan beundra dig när vi går förbi!! Hälsa också och tacka Blogghjälpen som postade paketet och som gett dig ett nytt block att göra viktiga anteckningar i. Nosbuffar från Sambo och Roxy .. och en kram från deras matte (till Lycka också såklart!)

    SvaraRadera
  8. Vi är oxå lite ledsna att vi inte kan komma med på katt träffen hos, Sippo, Tindra och deras husse Peter, men det går säkert fler tåg, som matte säger att det heter.

    Blir spännande sedan att få höra hur det var på katt-träffen.
    Tassekram

    Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

    SvaraRadera
  9. Gustav, det är verkligen synd att du inte kan komma på lördag, men kanske ses vi en annan gång? När man bor på katthemme måste man lära sig en hel del, precis som du måste för att kunna kontrollera dina områden.

    SvaraRadera
  10. Kjelle Bus, det var synd att du inte kan komma, men jag förstår att du har annat att stå i om matte fyller år.

    SvaraRadera
  11. Dui och Deco, ni vet ju själva hur mycket det är att göra när man är bloggkatt. Men det är ganska kul tycker jag.

    SvaraRadera
  12. Findus, Isak och Rasmus, om man bara är en ordentlig katt så brukar det bli rätt saker i rätt kartonger. Det gäller att hålla svansen rätt i vädret eller vad det heter.

    SvaraRadera
  13. Nea, självklart ska det bli nospussar på både Sippo och Tindra från er på lördag.

    SvaraRadera
  14. Charlotte, hoppas du tycker paketet är bra. Jag ska berätta lite om Lycka idag.

    SvaraRadera
  15. Sambo, vad bra att paketet kommit fram och vad kul att ni gillade idolfotot också. Visst ska jag hälsa blogghjälpen - det har jag redan skrivit upp i mitt nya block att jag ska göra.

    SvaraRadera
  16. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, det var synd att ni inte kan komma, men vi ses säkert vid nåt annat tillfälle.

    SvaraRadera
  17. Jag tvivlar inte en kattiljondels sekund på att alla saker hamnar i rätt kattong när det är du som står för packandet.
    Vi skulle också så gärna ha velat vara med på träffen men det går tyvärr inte. Men ska bli jättespännande att läsa era rapporter från mötet!
    Tassklappar

    SvaraRadera
  18. Pontus och Milou5 maj 2011 kl. 11:29

    Tack för dom fina sakerna som kom igår, vi fick smaka lite godis och det var jätte gott. Vi ville ha mer men det fick vi inte. Matte säger att vi måste banta båda två???

    SvaraRadera
  19. Matte hade ett tag tänkt ta sig till blogg träffen men så blev hon dunderförkyld så nu är det kurrering som gäller istället tyvärr.
    Hälsa alla från oss och ge lilla Lycka en extra kurreringskram från oss.

    SvaraRadera
  20. Frasse, jag tycker att vårt land är alldeles för avlångt. Det vore bättre om man kunde trycka ihop det lite så det inte blev så långt att åka för en del när vi ska ha bloggträffar.

    SvaraRadera
  21. Pontus & Milou, banta? Är det nån epidemi på gång? Det är jättemånga tvåbeningar som säger att deras katter måste banta. Det är naturligtvis alldeles onödigt.

    SvaraRadera
  22. Puma & Sixten, men hur olämpligt kan en förkylning komma egentligen. Hoppas matte snart kryar på sig. Kanske blir hon frisk snabbare än hon tror och kommer på lördag? *hoppas*

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...