måndag 2 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Idag har det varit väldigt mycket att göra. Först har jag packat två auktionspaket. Paket 2 är skickat och även paket 3. Snälla vinnarna av paket 3 gav 100 kronor extra till katthemmet. De vann ju auktionen med sitt bud på 300 kronor för mitt block, men betalade 400 kronor. Det var väl snällt.
Även paket 2 har jag packat och skickat. Jag vet att paket 1 också är betalt, men banken är lite sena med att avisera adressen, så jag kan nog inte skicka det förrän i morgon. Fullt upp i morgon också, alltså.
Även om jag sköter packningen av paketen, så måste jag ju skicka blogghjälpen till posten med dem. Det är den svaga länken i hela auktionsprocessen, för där har jag ju inte örnkoll på allt. Men jag hoppas de kommer fram som de ska.
I morgon ska jag ge lite info om helgens stora begivent, nämligen bloggarbesöket hos Sippo.
Sen kan jag berätta att Lycka fortsätter kämpa. Det är en jätteduktig tjej. Hon var ju mer död än levande när hon hittades och hennes chanser att överleva bedömdes som små. Men hon lever ännu och vi fortsätter hålla tassar och tummar för henne!

10 kommentarer:

  1. Du har fullt upp med att packa paket och jag har haft fullt upp med att fylla i mattes deklaration och sen åkte jag med i bilen för att se till så att deklarationen hamnade på rätt ställe :)

    SvaraRadera
  2. Lilla Lycka, kampa pa, hoppas varsolen ger dej extra kraft. Vi sander dej manga varma hugs, Adam & Zoe

    SvaraRadera
  3. Vilken arbetsam dag du har haft! Bäst att du tar igen dig lite så att du orkar med, men det är ju roligt också när det händer lite annorlunda och bra saker. Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Du har massor att hålla koll på! Skoj att packa paket. Vad glada vi blir av att höra, att Lycka ännu kämpar på. Vi önskar så, att hon tar sig igenom det här. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Bra att det är du som packar paketen så det blir rätt. Nu får vi hoppas att blogghjälpen sköter sig när de skall lämnas iväg. Du har verkligen haft fullt upp idag.
    Här fortsätter vi att hålla tassarna för Lycka och skickar massor av spinnhealing och kurrterapi.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  6. Kjelle Bus, det var nog en väldig tur för matte att du var med vid deklarationsinlämnandet. Annars kanske hon hade kastat den i soporna.

    SvaraRadera
  7. Adam & Zoe, Lycka kämpar på som bara den. Hon är en riktig fighter.

    SvaraRadera
  8. Dui och Deco, jag blir inte trött när det händer kuliga saker. Då orkar jag hur mycket som helst.

    SvaraRadera
  9. Findus, Isak och Rasmus, jag tycker det är jamarkul att packa paket. Jag kanske ska bli paketpackare sen.

    SvaraRadera
  10. Alice, jag såna kompicerade saker som att packa paket kan man verkligen inte överlåta åt blogghjälpen.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...