fredag 25 mars 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Idag har jag haft en vilodag. Det var ganska skönt, för det är ju mycket som hänt på sista tiden. Det är ju inte länge sedan jag inte hade en aning om hur man bloggar och hur man jobbar som rådgivare. Nu har jag både bloggat i flera dagar och varit rådgivare åt blogghjälpen. När man inte är van tar det ju på krafterna.

En av mina kompisar som bott i karantän en tid har varit hos vår snälla veterinär idag. Han har varit väldigt ojämn i humöret, ja inte veterinären utan vår kompis alltså, och vi trodde han var jättesjuk. Men nu lutar vi åt att han ”bara” varit jättestressad och han har nu fått komma ut till en större bur. Vi håller tassarna för att han tycker det är bättre och att han lugnar sig nu och blir en pigg kille igen.

Nu ska jag vila och fundera lite på en annons jag ska hjälpa blogghjälpen med. Den ska in i SödertäljePosten. De ska nämligen ha ett husdjurstema den 7 april och då ska vi minsann synas.

14 kommentarer:

  1. Jag kan bli litet avundsjuk på alla ansvarsfulla uppgifter ni bloggkatter har. Nu ska du till och med fundera på en annons! *imponerad*
    Jag hoppas också att din kompis blir bättre när han fått en större bur. Det är inte lätt när man haft en tufft liv.

    SvaraRadera
  2. Verkar helt klart som ni behöver vila (och lite godis) Hoppas att din kompis kommer att må bättre nu. Nosbuffar

    SvaraRadera
  3. Det tar på krafterna att vara bloggkatt och att hålla ordning på blogghjälpen! Bra att du har vilat idag, för ikväll får ni alla bloggkatter och era kompisar komma hem till mig på fest! Det är ett helt år sen jag flyttade hem till matte och det måste ju firas. Matte har lovat hålla sig borta efter att hon har dukat upp med räkor, vitfisk, tonfisk, dentisar och annat gott.
    Ta med er era kompisar och partypälsarna på.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  4. Du har verkligen gjort dig förtjänt av vila som jobbat så hårt med allt. Vi håller tassarna för er kompis som kanske nu inte är så stressad längre.

    SvaraRadera
  5. Bra att du fått ladda batterierna lite. Det är många ansvarsfyllda uppgifter du redan tagit itu med, och nu ska du fixa en annons också. *imponerade* Vi vet förstås att du klarar det med glans. Hoppas att din stressade kompis lugnat sig lite nu. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. Du jobbar hårt som bloggkatt, så det är klart att du behöver lite ledigt, du också. Hoppas att kompisen mår bättre snart!
    nosgos, buff och lördagsgottisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  7. Viktigt att vila med så man inte går in i väggen , varför man nu skulle göra det ??!!
    Hoppas att kompisen mår bättre efter flyten till en större bur.
    Jodå jag fick fatt på den där gröna ormuslingen till slut :)

    SvaraRadera
  8. Gustav, ja här får vi jobba med lite av varje. Du är ju också en hejare på skyltar, och det är ju nära affischer. Kanske jamar lite frågor till dig sen.

    SvaraRadera
  9. Dui oh Deco, lite vila är nog inte fel. Jag hoppas också min kompis blir gladare när han fått en större bur.

    SvaraRadera
  10. Alice, yippee! Vi kommer direkt! Är det ett helt år sen du flyttade?

    SvaraRadera
  11. Sippo, du vet ju hur det är att ha ansvarsfulla arbetsuppgifter. Man kan aldrig koppla av helt och hållet.

    SvaraRadera
  12. Findus, Isak och Rasmus, jag har funderat på annonsen hela dagen idag. JAg tror jag vet hur den ska se ut nu.

    SvaraRadera
  13. Maurice & Kajsa, jag hoppas också att minkompis snart ska må bättre. Jag håller koll både på honom och min andra kompis Basco.

    SvaraRadera
  14. Kjelle Bus, jag har också undrat vad tvåbeningar har inne i väggen att göra. Där kan det väl inte hända nåt kul?

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...