fredag 18 februari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag har en av min på äldsta kompisar, Nisse Blomkvist, fått ett eget hem. Hans husse är ett stort SSK-fan (det står visst för nåt som har med Södertälje Sportklubb eller nåt liknande att göra). De hade match igår och husse hade tänkt gå på matchen och komma och hälsa på Nisse på söndag. Men så kände husse att det var viktigare att hälsa på Nisse, så han kom hit igår istället.

Nisse har, liksom jag, varit lite blyg, men blivit jättegullig och tycker nu om att bli klappad och gosad med. Så idag gjordes hembesök och så fick han flytta direkt. Vi var lite oroliga för att Nisse skulle gömma sig första tiden i sitt nya hem, men han började direkt att undersöka det. Ikväll skulle han visst kolla på Let's dance.

När han åkte sa han till mig att jag bara skulle vänta på min tur. "Det kommer att ordna sig lika bra för dig som för mig" sa han.

Hoppas han har rätt. Och det säger blogghjälpen att han har.

10 kommentarer:

  1. Grattis Nisse jamar vi! Nu är det snart din tur Nikita, vi håller alla tassar vi har. Hoppas det blir lite fredagsgodis idag. Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Vad roligt för Nisse att ha hittat sin människa! Soffmys låter väl jättebra första kvällen hemma. När du, Nikita, hittar din(a) människa/or får du tänka på att lägga tassarna på fjärrkontrollen så blir det kattvänliga program. Vår matte ska INTE se på för otäcka filmer för då tjuter hon och kan inte sitta stilla. Man får inte en kugn stund. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Ett stort jamargrattis till Nisse. Det är alltid kul när en kisse får ett bra hem. Men nu får det faktiskt komma en människa som inte är helt blind och ta hand om dig också. *stampar*

    SvaraRadera
  4. Mjausingen vad roligt att Nisse har fått ett hem! Han kommer jag ihåg från min tid på katthemmet. Du skall se att det snart blir din tur att hitta en egen människa!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Grattis Nisse!
    Vi hoppas att det snart blir din tur med!
    Det är du värd.

    SvaraRadera
  6. Visst är det kul för Nisse att han fått ett eget hem. Vi har klappat tassarna här idag. Nästa gång är det nån av oss som får ett eget hem.

    SvaraRadera
  7. Findus, Isak och Rasmus, jag lovar att ta tass om fjärrisen i mitt nya hem. Mina människor får inte gråta när jag kommer.

    SvaraRadera
  8. Sippo, det verkar finnas gott om blindisar här, för det är ingen som ser mig. Men blogghjälpen håller på att jobba hårt på att jag ska bli kaxigare (vad betyder det?).

    SvaraRadera
  9. Alice, alla som träffat Nisse kommer ihåg honom. KAnske är det min tur snart??

    SvaraRadera
  10. Max och Måns, blogghjälpen säger att hon tror det blir min tur snart. Hoppas hon har rätt.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...