söndag 31 oktober 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Nu har blogghjälpen kommit hem igen. Fast ända till katthemmet kunde hon minsann inte köra! Jag tycker att om man kör 45 mil så kan man gott köra 4 mil till så man kommer ända till katthemmet. Men det kunde hon inte, så nu ska hon komma i morgon istället.

Sen har de tokat till det här idag. De har inte alls passat tiden och det har vi sagt till dem. Då säger de nåt om vintertid! Det är ju inte vinter ännu heller, så det kan de ju inte skylla på. Men försöka duger.

Nu ska vi sova på katthemmet. I morgon hoppas vi på godis. Det är vi sannerligen värda efter att ha varit utan i kattiljoner dagar.

torsdag 28 oktober 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.


Nu har blogghjälpen varit här och vi har fått godis. Jag fick godis som jag hade beställt speciellt, för jag tycker nämligen inte om alla sorters godis.

Min burkompis, eller kompis och kompis, en av dem som bor i min bur, Miss Molly, försökte sno mitt godis. Men då fräste jag åt henne. Då satte hon upp tassen och fräste tillbaka. Men då sa blogghjälpen till oss båda två att vi måste vara snälla mot varandra. Så då slutade vi bråka och så fick vi godis båda två.

Nu ska blogghjälpen åka bort några dagar. Det tycker jag är onödigt och det sa jag till henne idag. Men envis är hon, blogghjälpen, så hon ska smita iväg i alla fall.

Får se om vi har nån kontakt innan söndag i alla fall, annars hörs vi då.

onsdag 27 oktober 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.


Puhh, nu kan man åtminstone andas ut lite. Blogghjälpen har fått tag på min favvosort av godis, äntligen! Men tror ni hon har varit här med det? Näej, inte ett godis har serverats i denna bur på flera dagar. Men i morgon ska hon visst komma.

Nåjam, hon gör väl så gott hon kan, blogghjälpen. Hon brukar själv säga att huvudsaken är att man är snäll och att man gör så gott man kan. Om det här är det godaste hon kan tar man ju tassen för pannan.

Sen har hon också aviserat att hon ska åka bort fredag till och med söndag. Hon ska hälsa på folk utanför nåt som heter Härnösand. Har ni hört nåt så dumt? Sitta och åka så långt när jag har erbjudit henne att få övernatta på katthemmet. Gratis! I min bur till och med! Men se, det passar inte. Hoppas hon kommer hit på måndag åtminstone, det är det minsta hon kan göra.

tisdag 26 oktober 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Jahapp, då har det väl varit ett litet, litet framsteg idag. Inte mycket att tala om , men blogghjälpen har i alla fall köpt en del av godiset som vi fått från Sippo och hans husse (är det från vår kompis Tindra också?). Men, det är fortfarande två saker som inte är bra. För det första har hon inte varit här med godiset ännu, för det andra har hon inte fått tag på min favvosort ännu. Den fanns inte i djuraffären.

Det är ju precis det jag har varit orolig för – att godiset skulle ta slut. Nu har visserligen blogghjälpen lovat att hon ska köpa mitt godis i en annan affär, men vem vet hur lång tid det tar, och tänk om det är slut där också!

Det är verkligen tur att man kan tala om genom bloggen vad som händer här. Tänk om ingen visste hur det går till med viktiga saker här! *ryser*

måndag 25 oktober 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Kan ni tänka er – inget godisinköp idag heller. Fattar inte vad blogghjälpen håller på med, med inte kan hon prioritera vad hon ska göra. Här har det nu gått en kattiljon dagar utan att godiset från Sippos och Tindras husse inköpts. Vad som gör det hela än allvarligare för min egen del, är att JAG har fått alldeles egna godispengar, förutom det som husse gav till alla katter på katthemmet.

Idag kom ju blogghjälpen med nåt krystat försvar till varför hon inte prioriterar godisinköpet. För det första har hon köpt godis i fredags. OK, det har hon gjort, men när hon inte är här och delar ut det så gör det ju inte så stor skillnad. För det andra säger hon att det viktigaste är att vi har riktig mat, och där är det många, många snälla människor som ger oss pengar, annars skulle vi inte överleva. Ja, OK, det kan väl hända… men, jag vill ändå ha vårt godis NU.

Nåjam, en liten tröst är väl i alla fall att det finns katter som har större problem än jag just nu. Se bara på det här: http://www.b3ta.com/links/The_cat_vs_the_printer_Translated

söndag 24 oktober 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag har inte blogghjälpen varit här. I vanliga fall är det ju ingen fara med det, eftersom det finns flera andra snälla människor som jobbar som bara den för att vi ska ha det bra. Men som ni vet så är det ju det här med godiset…

Vi har ju fått godis av både Mozart och Vincent genom deras matte och från Sippos och min kompis genom deras husse och från Mad’s Hund och Katt. Som ni vet är ju godiset från Sippos och min kompis husse inte inköpt ännu, och det är ju väldigt oroande. Vi har vaknat flera gånger i buren i natt och frågat varandra hur det ska gå.

Visserligen har blogghjälpen sagt att det kommer, men vi tycker inte att man får hantera ett så viktigt uppdrag så lättvindigt. Vi får nog ta och jama i på skarpen så att sånt här inte upprepas.

Fast nu ska vi ha öppet hus först. Alla tassar och tummar måste hållas, alltså!

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...