måndag 27 december 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Eftersom det var lite stökigt i vår bur igår så bestämde vår hälsoansvarige att hon skulle se om det blev bättre om vi bytte kompisar. Det betydde att hon kom in i buren, undersökte om jag hade ont nånstans, sen lyfte hon upp mig och bar iväg med mig till ett annat rum.


Där fick jag komma in till två andra tjejer i en bur. En av dem var jättesnäll och ville sitta nära mig direkt, men eftersom jag var van vid att min burkompis varit dum så fräste jag lite åt henne i början, för jag trodde hon också skulle klippa till mig. Men det gjorde hon inte.

En av de bästa grejerna med att byta bur, vet ni vad det är? Jo, nu kan jag titta ut! Det var jättekul, så jag har knappt hunnit vila nåt på hela dan, för det händer saker utanför fönstret hela tiden. Jag kommer nog somna tidigt ikväll.

12 kommentarer:

  1. Man kan ju inte vara jättekompis med alla, så är det bara, hoppas att du och dina nya kompisar ska trivas bättre ihop. Att kunna titta ut är förstås ett klart plus. Och så får du ännu mer att berätta!

    SvaraRadera
  2. Men så mysigt att du fick en ny vän så snabbt. Ni kommer kanske bli bästisar en dag. Så har du fått lyxrum med utsikt också. Du verkar ha haft en bra dag.

    SvaraRadera
  3. Vad kul med lite utsikt! hoppas att det blir bra med dina nya kompisar. Hoppas verkligen att du mår bättre nu. Tröstbuffar

    SvaraRadera
  4. Vad roligt med ett rum med fönster! Det är jättespännande att sitta och titta ut tycker jag med. Hoppas du och dina nya kompisar trivs ihop och att ingen tassar till varandra!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Så trevligt Nikita, att du fått ngt rum med ett fönster, mjau
    vi tycker det är kul att sitta och titta ut ibland.
    Hoppas din nya kompis och du trivs bättre med varandra.

    Tasskram till er
    Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

    SvaraRadera
  6. Det verkar vara rara kissar i nya buren, så hoppas att det blir fräsfritt framöver. Härligt att ha ett fönster och få lite utsikt! Har du sett några fjäderkotletter utanför? Kurr och burr.

    SvaraRadera
  7. Gustav, jag har märkt en konstig sak. Om en katt bråkar med en annan katt så säger en del att den inte går ihop med andra katter. Om en tvåbening gör samma sak, säger man oftast att den inte gillar just den människan. Det är ju samma sak med oss. Vi behöver ju inte gilla ALLA katter, men kan tycka jättemycket om en del. Så är det för mig.

    SvaraRadera
  8. Sippo, det är jättekul att titta ut. Det finns både harar, fjäderkotletter, snöflingor och massa annat att titta på.

    SvaraRadera
  9. Dui och Deco, det här var riktigt kul. Tänk att det finns så myket där ute!

    SvaraRadera
  10. Alice, blogghjälpen kommer nog och hälsar på mig i morgon och då ska jag berätta för henne hur jag har det nu.

    SvaraRadera
  11. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, jag hade glömt bort hur mycket det finns att titta på där ute. Jag har fullt upp hela dan!

    SvaraRadera
  12. Findus, Isak och Rasmus, de är jättesnälla i buren. Faktiskt tror jag min kompis i andra buren också är snäll innerst inne, men hon var nog lite ledsen, och då fick det gå ut över mig.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...