lördag 25 december 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Nu har blogghjälpen just åkt härifrån. Innan hon åkte delade hon ut julgodis till alla katterna. Hon hade två sorter, den som inte gillade den ena sorten fick smaka av den andra.


Inne i vår bur lyfte hon först upp Miss Molly och knäet och gosade med henne. Sen lyfte hon upp mig och vi både gosade och snackade lite om framtiden.

Jag undrade om vi skulle ändra strategi så att vi skulle hitta ett hem snabbare till mig. Men det tyckte inte blogghjälpen. Hon tycker att huvudsaken är inte att det går fort, utan att det blir bra. Om det går att kombinera är det OK, men huvudsaken är att det blir bra.

Vi bestämde alltså att jobba på som vanligt.

Men jag måste också berätta nåt jättekul. Vi har vunnit ett thépaket genom Wikki! Hennes auktion har fått Indra och Bastian att ropa in ett paket till oss på Södertälje Katthem för 200 kronor. Vi är jätteglada för det. Själva teet kommer vi att sälja vidare, för vi katter är ju inte så förtjusta i te, så då kanske det blir ännu mer pengar. Bra, va? Tack snälla Wikki, Indra och Bastian!

8 kommentarer:

  1. Vi håller med blogghjälpen om att det är viktigare att det blir bra än att det går fort.
    Så grattar vi till vinsten också.

    SvaraRadera
  2. Grattis till vinsten! *kurr* Jag tror det var ett bra beslut att fortsätta som vanligt, det viktigaste är att det blir bra inte att det går fort. Din tid kommer snart skall du se.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  3. Jamar grattis till vinsten.
    Håller fortfarande tassarna att du ngn vacker dag kommer att få eget hem, Nikita.
    Bättre att fortsätta som du gjort hittills, än att det ska gå fel ngn stans, och du kanske kommer tillbaka till katthemmet.
    Så din tid kommer, Nikita.
    Du är ju så fin,
    så ngn måste få upp ögonen på dig oxå.

    Nosbuffar i mängder.

    Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

    SvaraRadera
  4. Sippo, jo ni har nog rätt, både blogghjälpen och du. Fast ibland känns det lite trögt...

    SvaraRadera
  5. Alice, det var jättekul att vi fick en vinst. Det behöver alla katthem!

    SvaraRadera
  6. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, ni säger precis som blogghjälpen. Hoppas ni har rätt allihop.

    SvaraRadera
  7. Mjau, nu var det ju så att det var Indra och Bastian som fick thépaketet, och Ditt Katthem som fick pengarna!
    Men gissa vad!?? Jag har tassat ihop ett alldeles eget AuktionsPaket till dig och Kattson, Nikita! Det kommer på posten efter nyår och innehåller alldeles fanTASStiska saker som ni kan sälja/auktionera ut till förmån för katthemmet och er kissar! Och gissa vad: Det följer med en påse katt-thé! Yup!
    Blir ni glada då!!?
    NosPussar & Gott Nytt År! TassKramar Wikki

    SvaraRadera
  8. Wikki, aha, men du förstår att om det finns så lite som en gnuttas möjlighet för blogghjälpen att missupfatta nåt, så gör hon det! Fast nu löste ju du det här på ett väldigt bra sätt. Vi blir jätteglada för Auktionspaketet. Tasskramar tillbaka. Nikita

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...