söndag 19 december 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Näej, nu nedrans för det vara nog! Typiskt att det ska komma ännu mer snö innan min väderapparat är klar. Det verkar nästan som om vädret känner på sig att det här är sista chansen att få bestämma väder själv. Snart är det JAG som sköter det, och då ska det inte se ut så här må ni tro!


Nu blev det så att blogghjälpen inte kom hit idag heller och följaktligen blev det inget godis! Undra på att man är arg på vädret. Men nu ska hon visst komma i morgon förmiddag istället, så vi får ge oss till tåls till dess. Hon säger att det är tur att det finns snälla människor som kommer till oss och ger oss vanlig mat i alla fall. Det är ju huvudsaken, trots allt.

Det kan hon ju ha rätt i, men det är förargligt att inte få godis när man tror man ska få det. Nu ska jag fundera vidare på ”apparaten” så det blir nån ordning på vädret.

6 kommentarer:

  1. Det är förjamat mycket vitt just nu. Låter bra med godis imorgon. Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Här har det kommit vitt hela dagen. Det kanske är lika bra att blogghjälpen håller sig hemma, tänk om hon skulle råka ut för något hemskt i brummisen när det är sånt oväder, matte säger att sånt kan hända då. *morrhårsdarr* Men hon kunde ju ha lämnat lite godis som ni kunde ha fått tycker jag allt.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  3. Jamar som Alice, att det var nog säkrast att blogghjälpen höll sig hemma, så det inte hände henne ngt, nu är det är så rysligt med den däringa snön, mjau
    Kanske hon kan komma till er under morgondagen istället och ge er godis då.

    Nikita, vi håller verkligen tassarna HÖGT för att du ska få komma till egen familj framöver.
    Du får jama med blogghjälpen vad som är problmet att ingen verkar vilja ha dig, du söta fina katt, mjau.
    Hade vi inte varit så många här hemma, (4 pälsbollar) så hade du fått komma hit bums, säger matte.

    Tassen till dig Nikita

    Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

    SvaraRadera
  4. Dui och Deco, ja det är alldeles tomt i godismagen och har så varit vädlit länge.

    SvaraRadera
  5. Alice, jag tycker också att hon kunde lämnat godis här. Jag kan ha det här inne i min bur...

    SvaraRadera
  6. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, blogghjälpen säger att det inte är nåt fel på mig. Det är tyvärr så att det är alldeles för få som vill ta hand om en katt. Det gäller inte bara i Södertälje utan i hela landet tyvärr. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på för att ändra på det.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...