söndag 5 december 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Nu har det varit öppet hus igen. Några av mina kompisar fick intresseanmälningar, men mina människor kom inte. Vi tar det lugnt, säger blogghjälpen. Plötsligt händer det, säger hon.


Dagen har i alla fall fört med sig en rolig sak. Ni minns Elvis, min kompis som skulle till stickisarna på djursjukhuset Animalen för några veckor sedan. Hans bur gick ju sönder så han smet iväg rakt över vägen och blev påkörd. Nu är han återfunnen och verkar vara vid god vigör. Han hade tydligen planer på att ge sig in i tryckeribranschen, för det ligger ett tryckeri på andra sidan gatan om djursjukhuset och det var där han hittades. De tyckte tydligen inte att han var riktigt lämplig för just det arbetet så de lyckades på nåt sätt få tag i matte och husse som nu har Elvis hemma igen.

Det blir en god jul för på matte, husse och Elvis tror jag.

14 kommentarer:

  1. Åh vad glada vi blir över att höra att Elvis har hittat hem! *kurrspinn* Det var roligt att flera av dina kompisar har fått intresseanmälningar också! Du skall se att det blir din tur snart.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  2. Härligt Elvis!
    Men vilket tryckeri vill inte ha en proffstasstryckare?

    SvaraRadera
  3. Både Elvis och hans människor är nog överlyckliga nu! *svansdans* Tur att han sökte sig till människor som var snälla och kunde hjälpa honom att hitta husse och matte. Så roligt att några kompisar till dig fått intresseanmälningar. Snart kommer nog din människa också. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  4. Vad skönt att Elvis kom tillrätta! Kul för dina kompisar att deras människor har kommit. Dina kommer nog alldeles snart tror vi. Vi håller alla tassar vi har. Nosbuff

    SvaraRadera
  5. Mjausingen vilka glada nyheter att Elvis fått komma hem. Vi har varit jätteoroliga för honom. Hoppas att detta aldrig händer honom igen.

    Så håller jag med blogghjälpen om att plötsligt händer det. En människa som ser vilken fin kisse du är och tar med dig hem.

    SvaraRadera
  6. MEN kära Nikita, det var en trevlig nyhet du skrev om, Elvis, tur att han kom till sina ägare till slut iaf, vilken lycka, mjau

    Vi håller fortfarande tassar och mattes tummar, att du en vacker dag
    oxå ska få komma till eget boende.
    Du är ju sådan stilig katt, så du ska se frammåt, du vackra katt.
    Hade vi haft plats här hemma, så hade du fått komma genast.

    Tassen till dig du fina katt.

    Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

    SvaraRadera
  7. Alice, jag blir glad för varenda kompis som får ett eget, bra hem. Blogghjälpen säger också att det blir min tur rätt som det är.

    SvaraRadera
  8. Max och Måns, visst är det konstigt att de inte ville ha hjälp av Elvis? De kallade honom visst för Tryckfelselvis. Konstigt.

    SvaraRadera
  9. Findus, Isak och Rasmus, det var väldigt bra att Elvis kom tillbaka till sin matte och husse. Han har nog frusit ordentligt flera nätter innan.

    SvaraRadera
  10. Vilken tur att Elvis är återfunnen, min ena betjänt har inte kunnat åka förbi den veterinären utan att tänka på honom, det var jobbigast när snön precis hade kommit.

    Därför har hon köpt två spännband till min bur att spänna hårt i kryss runt den när jag måste (mot min vilja givetvis) åka i den så att den inte går upp.

    Mjau på er alla katter från Mio

    SvaraRadera
  11. Dui och Deco, ni är så snälla som håller tassarna för mig. Rätt som det är hjälper det nog.

    SvaraRadera
  12. Sippo, tänk om Elivs hade sprungit omkring där ute och frusit hela julen också. Väldig tur att han kom tillbaka till sitt hem.

    SvaraRadera
  13. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, det är jätteroligt varje gång man kan leverera en kul nyhet. Jag skulle önska att det bara fanns goda nyehter.

    SvaraRadera
  14. Mio, du har en klok och omtänksam matte du. Det är inte ett dugg kul att vara på rymmet när det är mörkt och svinkallt ute, det kan jag lova.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...