torsdag 2 december 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Jaham, så har det varit öppet hus igen. Bara en besökare kom och han var allergisk så han kunde inte köpa nån katt. Det var synd.


Fast det gjorde inte mig så mycket för jag har haft fullt upp ändå. Blogghjälpen och jag har nämligen valt ut de som ska vara lussekatter på katthemmet och jag har hjälpt blogghjälpen att fota dem också.

Nu ska jag bara först tala om vad blogghjälpen ska skriva om mina lussekattskompisar, sen ska ni få gå in och rösta! Jag tänker inte berätta ännu var ni ska gå in för att hitta mina kandidater, men om några dagar ska ni får rösta. Den som vinner kommer få ett fint diplom som jag själv har disajnat!

14 kommentarer:

  1. Oj vad spännande - jag lyckades inte bli med i en enda lussekattävling, men jag lovar att jag ska gå in och rösta istället! NosPuss Wikki

    SvaraRadera
  2. Ska bli jättespännande med tävlingen. Vad tråkigt att det bara kom en besökare idag. Vi håller tassarna för att det kommer många på söndag. Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Jag tror att även tvåbeningar vill hålla sig inomhus i det här kalla vädret, men vi håller tassarna för fler besökare på söndag. Mjausingen vad spännande med alla lussekattstävlingar! Vi ser verkligen fram emot kalendern också!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  4. Väntar ivrigt på tävlingen, vad spännande det ska bli att få se alla fina katter!

    SvaraRadera
  5. *Mjausingen* vad spännande det ska bli med lussekatt tävlingen.
    Men Nikita då,
    var det bara en enda som kom på besök, kan gissa att det var många tvåbeningar som tyckte det var kallt att tassa ut i kylan, mjau.
    Vi hoppas att du kommker att få eget hem framöver Nikita, för du har ju varit på katthemmet väldigt länge nu, men vi ska hålla tassarna att du får eget hem snart, snart.

    Tassetass på dig du vackra katt.

    Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

    SvaraRadera
  6. Vi ser fram emot att tävlingsdeltagarna presenteras. Det ska bli så spännande att se bilder och läsa om er! Hoppas det kalla vädret går över snart, av många orsaker, men vi tror att det kommer fler besökare då också. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  7. Findus och Falafel säga hej till Blogghjälpen och allihopa :)

    http://flic.kr/p/8Y3hS3
    http://flic.kr/p/8XZf3V

    SvaraRadera
  8. Wikki, nu är det dags! i dagens blogg kan du läsa om min Lussekattstävling!

    SvaraRadera
  9. Dui och Deco, jag hoppas det kommer lika många besökare på söndag som det kommit snöflingor idag. Då blir det jobbigt.

    SvaraRadera
  10. Alice, nu är det dags för min lussekattstävling. Snart kommer kalendern också, men det tar nog en vecka till tyvärr.

    SvaraRadera
  11. Gustav, nu kan du få se dem. Gå in på http://www.astson.se/30426520, så finns vi där!

    SvaraRadera
  12. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, nu kan ni rösta på alla kandidater från Södertälje Katthem:

    SvaraRadera
  13. Findus, ISak och Rasmus, jag hoppas också det blir bättre väder snart så fler vågar sig ut.

    SvaraRadera
  14. Kirsty, vad roligt att se bilder på Findus och Falafel. Hoppas ni har det bra allihop.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...