onsdag 1 december 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Puh, idag har det varit mycket här på katthemmet. Först var allt som vanligt. Snälla människor kom hit och gav oss mat, tömde våra toalådor, städade burarna, bytte vattenskålar och gjorde sånt de brukar göra. Sen fick jag ledigt några timmar, och det behövdes verkligen.

Plötsligt kom nämligen två unga tjejer in i rummet och riggade upp en kamera. Vi förstod genast vad det var frågan om så vi poserade i våra burar framför kameran.

Efter ett tag kom blogghjälpen och då ställde sig hon och en av tjejerna framför kameran. Tjejen höll en pinne framför blogghjälpen och ställde lite frågor som besvarades. De talade bl a om att vi har fina julkort man kan köpa och att det finns ett som man kan ladda ner från hemsidan och ge bort istället för att köpa nån julklapp som ingen behöver. På det kortet står det att man skänkt en slant till Södertälje Katthem. Blogghjälpen sa också att det bor många fina katter här som söker hem och att hon trodde att det fanns många människor som inte vet hur mysigt det är att ha en katt.

Det här intressanta programmet kommer att sändas på måndag på nåt som heter Öppna Kanalen. Blogghjälpen ska få mer info senare om det.

Som ni förstår har jag inte hunnit med så mycket annat idag. I morgon är det öppet hus så nu måste jag förbereda det också. Vi ses!

12 kommentarer:

  1. Spännande! Hoppas att du är med mycket så att alla ser hur fin du är! Vi håller tassarna för att du och många av dina kompisar få sina hem nu. Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Oj, vad mycket det händer hos er! Det låter jättespännande med kameran och pinnen. Undrar just om man kan lyssna på programmet överallt? Du måste jama om det!

    SvaraRadera
  3. Tänk så spännande. Nu kan jag jama till alla grannkatter att jag känner ett par kändisar. Hoppas att även vi andra som bor en bit bort kan se programmet.

    SvaraRadera
  4. Oj, skall ni bli filmstjärnor? *imponerad* Fast det är klart att de letar upp de tjusigaste missarna de kan för att filma! Vad spännande det skall bli, du måste jama mer om när det skall visas sen. Hoppas ni fick ett bra filmgage, minst ett par askar dentisar.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Aha, det var ett TV-reportage. Men det är klart att katter gör sig otroligt bra på bild, så det blir nog ett jättefint TV-inslag. Bra att blogghjälpen kunde berätta om olika sätt att hjälpa katthemmet och därigenom er katter. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. En tjuvtitt: http://katthemmet.blogg.se/

    SvaraRadera
  7. Dui och Deco, jag är också jättespänd på hur resultatet ska bli. Fast det verkar dröja lite till innan jag får nåt eget hem.

    SvaraRadera
  8. Gustav, så fort jag vet nåt så lovar jag att jama om det. Det handlar ju om viktiga saker som kan höja kulturnivån i landet.

    SvaraRadera
  9. Sippo, vi är ju kändisar båda två snart. Du är det ju redan som författare och jag blir ju skådis. Är det svårt att skriva kattografer?

    SvaraRadera
  10. Alice, visserligen fick vi godis av blogghjälpen ikväll, men om det skulle föreställa gage så var det väldigt snålt tilltaget.

    SvaraRadera
  11. Findus, Isak och Rasmus, ja, det var ett lokal-TV-inslag. Bara 1,30 minuter så jag tycker det var alldeles för kort. Ett så intressant inslag borde vara kattiljoner timmar långt. Minst.

    SvaraRadera
  12. Elin, ser med spänning fram mot fortsättningen.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...