tisdag 14 december 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag har det varit riktigt skönt att det varken var nån tävling eller lussetåg som jag behövda ordna med. Det var helt enkelt skönt att få pusta ut efter all spänning.

Nu ska jag ta det lugnt ända till jul, säger blogghjälpen. Jag får inte köra slut på mig.

Blogghjälpen själv ska ut på middag ikväll. Jag har sagt till henne att hon måste kolla ordentligt så ingen försöker spränga henne i luften. Jag måste ju ha nån som hjälper mig med bloggen.

Förresten har hon hängt en tavla på min burdörr där det står att jag är Södertälje Katthems Lucia. Det tycker jag är bra, så alla vet.

10 kommentarer:

  1. Du förtjänar verkligen att få ta igen dig efter allt jobb du lagt ned på allting. Vi håller tummarna för att ingen dummis får för sig att spränga nåt mer och absolut inte i närheten av blogghjälpen.

    Du måste lägga upp ett foto på tavlan som hänger på din burdörr.

    SvaraRadera
  2. Vad bra att alla får veta vem som är årets Lucia där. Kanske tittar någon litet extra på dig då när det blir öppet hus. Hoppas det!

    SvaraRadera
  3. Vila ordentlig nu! Matte skickar kli på magen och runt öronen så du kan njuta lite extra. Jama till Blogghjälpen att hon ska ta med lite goda saker till er om det finns:leverkorv tex. Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Klart att det skulle vara du som var lucia Nikita, inget annat tal om saken.
    Du är ju så fin, mjau
    Hoppas nu på det nya året om några veckor eller så, att du får ngn som du kan/får flytta hem till och få ett alldeles eget hem, det hoppas vi verkligen, för du har ju varit där på katthemmet så länge nu, så nu är det DIN tur Nikita, Tassen upp.

    Tass på dig

    Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

    SvaraRadera
  5. Vad bra att alla får veta att det är du som är katthemmets Lucia! Vi tror att det finns jättemånga som gillar Lussekatter av olika slag, så nu vet de att du finns där. Du måste jama om för blogghjälpen att vara försiktig. Vi hoppas att det enda hon MÖJLIGEN kan råka ut för är en glassbomb. Allt annat är för otäckt att tänka på. :( Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. Sippo, det var ingen som sprängde blogghjälpen igår. Och så har hon hängt upp diplomet som ni alla som röstat fick på min burdörr, så nu ser alla att jag är katthemmets Lucia.

    SvaraRadera
  7. Gustav, tänk om alla, eller åtminstone nån, skulle titta lite extra på mig. Vad kul det vore.

    SvaraRadera
  8. Dui och Deco, jag har nog aldrig ätit leverkorv, så det vet jag inte om jag tycker om. Men jag har annat godis som jag tycker om. Blogghjälpen vet vilka sorter jag gillar.

    SvaraRadera
  9. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, ibland är det lite konstig turordning är på katthemmet. En del katter hinner nästan inte hit förrän de får ett hem.

    SvaraRadera
  10. Findus, Isak och Ramus, finns det glassbomber också? Det låter ju jättekonstigt. Fast jag tror inte blogghjälpen råkade ut för nån sån heller igår.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...