lördag 4 december 2010

Katten Nikita från Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Nu har jag satt igång nåt riktigt kul. Det har redan kommit många mail till min lussekattstävling och det roligaste av alla är att ALLA kandidater har fått mer än en röst! Det tycker jag är jätteroligt, för det hade varit trist om nån inte fick nån röst alls, fast det trodde jag ju inte, eftersom vi alla är fina katter.


Annars har jag hört att det är jättekallt ute. Trots det står snälla människor från katthemmet på julmarknad på Torekällberget i Södertälje och säljer saker så att de ska få in pengar till oss katter. Det är väl snällt? Tänk att stå där ute i många timmar i kylan bara för att vi ska få det bra. Då är man verkligen en riktig djurvän. I morgon ska andra dit och sälja saker från katthemmet.

Ni som inte röstat i min lussekattstävling ännu kan göra det ända till och med 10 december. Ni gör det här: http://www.astson.se/30426520

10 kommentarer:

  1. Men det var ju kul att alla fick en röst i alla fall. Då blir ju ingen ledsen. Så gör jag svanshonnör för alla tvåbeningar som står ute och fryser för att katter ska få det bra.

    SvaraRadera
  2. Jamarns vad snälla de är som står där ute i kylan! Hoppas de får in mycket pengar, men framför allt att de lockar mycket folk till katthemmet. Så ursnygga katter som ni är vore det konstigt om inte alla får röser... Det skall bli så spännande att se vem som vinner, tänk om vinnaren ändå kunde få en människa i pris... Fast det är klart, vi vill ju att alla ni skall få en egen människa!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  3. Ni är jättefina allihop! Det är bra att det finns många snälla människor också. Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Vilka fantastiska människor det finns, som ställer upp för oss katter. En riktig bragd att stå ute och sälja saker i vintervädret! Helt rätt att alla missar får röster, för det är de värda! Kurr och burr.
    Ps. Nu är ordverifieringen borta. Gissar att du, Nikita, hade en tass med i spelet? ;)

    SvaraRadera
  5. Mjau så bra att alla har fått varsin röst iaf, så inte ngn blev utan. *Tassen upp*

    Så bra att dom på katthemmet står där på berget och säljer saker och samlar in till er katter.

    Ska bli spännande att se sedan vem som vinner

    Tassentass till er alla fina katter

    Mimmi Chicko Tarzan Sessan

    SvaraRadera
  6. Sippo, alla vi katter på Södertälje Katthem har gjort svanshonnör för alla dem som stod på Torekällberget för vår skulle både igår och idag. Tänk att det finns så snälla människor.

    SvaraRadera
  7. Alice, de är jätteduktiga på att samla in påengar till oss. Tyvärr var inte vår almanacka färdig, en har blivit försenad, men om nån vecka kan vi nog börja sälja den också!

    SvaraRadera
  8. Dui och Deco, jag, tänkt om det bara funnits såna människor som den jag bodde hos innan jag kom hit *ryser*, då hade det inte funnits mycket hopp för oss hemlösa katter.

    SvaraRadera
  9. Findus, Isak och Rasmus, man tror knappast att det finns såna djurvänner, men det gör det! Bra att jag lyckades få bort ordveririeringen. Förstod aldrig vaför blogghjälpen skulle ha den där.

    SvaraRadera
  10. Mimmi Chicko Tarzan Sessan, visst är alla snälla som hjälper oss? Och jag är också jättespänd på att se vem som vinner lussekattstävlingen.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...