måndag 29 november 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag har jag faktiskt vilat från alla lussekattsförberedelser. Det får inte bli för mycket på en gång och som ni vet har jag ju en hel del annat som jag tänker på. Hjärnan går ofta på högryck här på katthemmet.


Nu måste jag t ex tänka på vad blogghjälpen ska säga på styrelsemötet i morgon. Det är mycket på gång och då gäller det att blogghjälpen får korrekta instruktioner. Till exempel vilka julklappar vi katter på katthemmet ska få? Vem ska vara tomte? Vem ska köpa julgodis? Och så vidare.

Eftersom det är sista styrelsemötet innan jul är det viktigt att ta upp sånt redan nu. Det gäller att ha framförhållning om man ska vara rådgivare.

12 kommentarer:

  1. Du borde starta ett eget företag som utför kattisk experthjälp inför styrelsemöten, eller liknande. Då skulle du kunna ta betalt i kattmat och Dentabits. *imponerad*

    SvaraRadera
  2. Jag är säker på att blogghjälpen kommer få riktiga expertråd i dessa viktiga frågor inför mötet. Allt kommer organiseras på bästa sätt enligt dina anvisningar!

    SvaraRadera
  3. Du har mycket att tänka på!Bra om du vilar lite emellan så du orkar med. Vi hoppas på den största julklappen för dig.Ditt eget hemma. Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Nu blir vi åter djupt imponerade av din planeringsförmåga. Så bra att du reder ut begreppen redan nu så att tomtar, julgodis och annat viktigt blir organiserat. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Bra att du vilar från lussekattsplaneringen idag när du måste planera inför styrelsemötet och alla frågor där. En ensam katt kan ju inte klara av hur mycket som helst på en gång och då är det viktigt att prioritera julgodis, tomtar och julklappar. Vi tycker du gör att jamarbra jobb!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  6. Håller med Dui och Deco, hoppas du får ett eget hem i julklapp :-)

    Sv: Jag hoppas verkligen att många människor har ändrat uppfattning och lärt sig lite mer tack vare kattens dag. Jag håller med kattens dag är verkligen bra dag för just katthem att synas och visa upp sig :-)

    SvaraRadera
  7. Sippo, det var en bra idé *tänker på ett berg av Dentabits*.

    SvaraRadera
  8. Gustav, precis så blev det. Tack vare mig fick blogghjälpen nåt vettigt att säga på mötet.

    SvaraRadera
  9. Dui och Deco, visst är det mycket att tänka på för en konstruktiv och aktiv katt. Försöker att inte tänka så mycket på ett eget hem, utan vill hellre bli jätteglad när det händer.

    SvaraRadera
  10. FIndus, Isak och Rasmus, det är bäst at vara ute i god tid. Det blir mer och mer att göra ju närmare jul vi kommer.

    SvaraRadera
  11. Alice, bra att du också tycker jag gör riktiga prioriteringar. Och som du säger så kan en katt inte hinna hur mycket som helst.

    SvaraRadera
  12. Kattfamiljen, visst är Kattens Dag ett bra tillfälle för katthem att visa upp sig. Vi behöver synas mycket mer och det är bra om så många som möjligt talar om att vi finns.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...