lördag 27 november 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar.

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag har det inte varit många lugna stunder ska ni veta. Det blev en väldig aktivitet efter mitt förslag om att alla lusssekatter skulle vara katthemskatter. Jag trodde inte så många skulle tycka det var en så bra idé, men eftersom jag satt igång detta så måste jag ju slutföra det också.


Först var det en av mina bloggkompisar som föreslog att vi på Södertälje Katthem skulle ordna en egen lussekattstävling. Det var ju en superidé som jag tände på direkt. Jag berättade för blogghjälpen om den och hon lovade hjälpa mig. Snart kommer ni få se var ni kan hitta lussekatter från Södertälje Katthem att rösta på…

Sen har våra kompisar Klosterkatterna lagt ut en tävling på sin hemsida, http://klosterkatterna.blogspot.com/, där man kan skicka in lussekatter att rösta på. Blogghjälpen har redan skickat in mig! Tänk om jag skulle vinna? Fast det gör inget om jag inte vinner, huvudsaken är att jag är med i tävlingen.

Oj, nu hinner jag inte skriva mer för jag måste fixa med lussekattstävlingen.

10 kommentarer:

  1. Då har du fullt upp! Ska bli spännande att se. Nu måste vi till Klosterkatterna och kolla. Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Jamarns vad spännande med flera lussekattstävlingar! Vi kommer hålla tassarna för dig! Här skall vi hjälpa matte hänga upp julstjärnor ikväll, jag tror hon kommer behöva en hjälpande tass eller två för att få dem att hänga rakt.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  3. Stressa inte för mycket bara. Du måste ju ha ork att fira segern lite senare.
    Tass tass.

    SvaraRadera
  4. Vi håller tummarna för dig Nikita :-)
    Och spännande med er egna lussekatts tävling.

    sv:
    Ja det känns underbart med tillökning i familjen. Ja här får hon en hel del att göra lilltjejen ;-) som tur är så är våra pojkar väldigt snälla och omhändertagande i alla fall.

    Ang Melvin så hade han verkligen tur i oturen att min faster hittade honom. Jag tänker också ofta på de katter som är ute i kylan för att deras människa struntat i dom :-( Vår Hugo är ju en hittekatt med TUR, han hittade oss en höst för 2 år sen innan det blev alldeles för kallt. Undrar också hur en del människor kan vara så grymma och bara slänga ut sina fina underbara katter?

    SvaraRadera
  5. Oj, vad mycket du har att stå i. Vad spännande det ska bli att se er kissar! Ni är säkert jättefina Lussekatter allihop. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. Dui och Deco, har ni varit hos KLosterkatterna ännu? Visst är det spännande?

    SvaraRadera
  7. Alice, vad snällt av er att hjälpa matte med julpyntet. Det är nog tur, annars blir det nog inte rakt och fint med det som ska hängas upp.

    SvaraRadera
  8. Sippo, det är ju lite tid kvar till Lucia, så jag ska vila upp mig i god tid före resultatet presenteras.

    SvaraRadera
  9. Kattfamiljen, tack för tasshållning. Det kan nog behövas för konkurensen är knivskarp! Sen tror jag att det är nåt fel i knoppen på dem som slänger ut sina katter. Nu när det är så här kallt har de ju inte stor chans att klara sig.

    SvaraRadera
  10. Findus, ISak och Rasmus, jag tycker också att vi är fina lussekatter allihop. Vi kanske skulle ha ett helt gäng lucior?

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...