måndag 22 november 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Jag hoppas ni har läst att vår kompis Vilse på Djurskyddet i Strängnäs har blivit opererad idag? Det finns mer att se och läsa här:
http://www.djurskyddet.se/strangnas/katter-soker-hem

Hoppas allt gick bra, men det tror jag.

Annars har det inte hänt så mycket här. Jag har börjat fundera på julen lite grann. Som ni vet har jag tipsat blogghjälpen om att vi ska göra ett julkort som alla som ger en julklappspeng till katthemmet, där det står att man givit en peng till katthemmet istället för att jaga runt efter nån julklapp som kanske ingen behöver. Jag hoppas många nappar på den idén. Ni kan se vilket fint julkort vi har på vår hemsida: http://www.sodertaljekatthem.se/. Där kan alla som vill skänka nåt till oss ladda ner julkortet och ge till nån som blir glad över att få en julklapp som verkligen gör nytta.

10 kommentarer:

  1. Vad snabbt det gick med Vilses operation. Vi håller tassarna för att det blir bra nu. På tal om jul hoppas vi att du får den största julklappen-dina alldeles egna människor. Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Så kul och härligt för Vilse. Så bra med lite goda nyheter.

    Nosgos!

    SvaraRadera
  3. Skönt att det gått bra för lilla Vilse.

    Vet du, vi tänker också på julen, eller jag gör i alla fall. Husse brukar ju alltid skämma ut oss katter med sin fåniga julmössa för katter. *muttrar*

    SvaraRadera
  4. Vad roligt att höra att Vilse fick sin operation så snabbt och att allt gick bra! *kurr*
    Vi hoppas att alla katter får egna människor till jul! Att inte alla människor förstår att det finns ingen bättre julklapp än att ge en hemlös katt ett hem. Och vad skulle kunna vara bättre än att mötas av en glad kurrande katt när man kommer hem och är trött efter jobbet, eller att få gosa med en katt i soffan, eller att få somna med en kurrande pälstuss bredvid sig i sängen. De vet helt enkelt inte vad de missar!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Så skönt för Vilse att operationen kunde ordnas så snabbt. Skav i ögat måste vara jätteotäckt! Vi tycker att er idé med julkort som julklapp var bra. Hoppas att många hör talas om det och nappar på det. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. Dui och Deco, det var jättebra att vår kompis blev opererad så snabbt. Tänk om jag skulle få ett eget hem!

    SvaraRadera
  7. Nea, visst behöver vi lite roliga nyheter nu?

    SvaraRadera
  8. Sippo, jag vet att det finns många katter som får skämmas för sina hussar på julen. De klär på sig allt möjligt löjligt. Undrar vad det ska vara bra för?

    SvaraRadera
  9. Alice, visst var det kul att VIlse blev opererad så snabbt. Och sen håller jag med dig i varenda ord du skrivit. Tänk om människor kunde förstå hur det är att ha katt!

    SvaraRadera
  10. Findus, Isak och Rasmus, vi är alla jätteglada för Vilses skull. Tänk att inte ha ont i ögonen mer. Och visst är det väl en bra idé med julklappar som jag kommit på?

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...