En katt på Södertälje Katthem bloggar

torsdag 18 november 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag var det meningen att blogghjälpen skulle visa en bild från vår anslagstavla. Hon hade fotat ett jättefint kort som katthemmet fått på Tindra och hennes husse. Vet ni hur det gick? Jo, blogghjälpen lyckades inte få det rättvänt, utan det blev upp-och-nervänt. När hon höll på och fixade det så försvann alltihop! Ni kanske förstår att hon behöver hjälp med det mesta?


Vi har lovat hjälpa henne nästa gång hon kommer, så allt blir rätt igen.

Eftersom vi inte är några elaka katter tyckte vi lite synd om henne, så vi beslöt att ställa henne mot väggen nästa gång hon kommer hit istället. Dessutom var hon ganska generös med godis idag, och det hjälpte ju till att fatta det beslutet, liksom. Vi fick RC Oral, och det tycker vi jättemycket om.

Jag berättar mer i morgon.

10 kommentarer:

 1. Det är kanske lika bra att ni sköter om det tekniska med egna tassar. Då blir det nog inte så mycket krångel.

  SvaraRadera
 2. Vad hyggligt av er att skjuta upp förhöret, men det visar bara än en gång hur storsinta ni är. Det är rent märkligt vad många goda egenskaper vi katter har?

  SvaraRadera
 3. Jag tror som Sippo att det är nog lika bra att ni tar över det tekniska helt, vi såg ju hur det gick med datorn förra veckan. Det är tur att blogghjälpen har er, hon verkar ju inte klara av någonting på egen tass. Det gör ju det där med jobbet ännu mer misstänksamt, hur skulle hon klara av ett jobb? Men det var snällt av er att skjuta upp förhöret!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Tänk att det ska vara så besvärligt för dem, är nog lika bra att ni hjälper till så det blir rätt.Gott med godis! Det har ni förtjänat. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Kan bara hålla med övriga missar här.
  vänta med att förhöra Blogghjälpen till en annan dag.
  Ja, hur skulle hon klara sig utan er , det får vi fundera på, mjau
  Godis är gott, så ni får vara snälla mot Blogghjälpen för det.

  Tassen till er alla

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  SvaraRadera
 6. Sippo, det vore så klart det bästa att vi tog hand om allt tekniskt också, men kanske blir blogghjälpen ledsen om hon märker hur lite hon i själva verket klarar av?

  SvaraRadera
 7. Gustav, visst är vi hyggliga? Och tänk om vi skulle skriva ner alla goda egenskaper. Det skulle ta år.

  SvaraRadera
 8. lice, just det - vad är det för jobb som blogghjälpen klarar av egentligen? Här skulle ingenting fungera om inte vi katter fanns och talade om hur saker och ting fungerar.

  SvaraRadera
 9. Dui och Deco, det är tur att vi är så tjänstvilliga. Tänk om vi vore lata, då skulle de nog får jobba är på katthemmet!

  SvaraRadera
 10. Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan, det är ju lite på grund av godiset som vi skjuter upp förhöret. Men rätt som det är blir hon stäld mot väggen!

  SvaraRadera