onsdag 17 november 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Som ni kanske minns sen igår, så bestämde Nikotina och jag att vi skulle ställa blogghjälpen mot väggen idag. Vi tror inte alls på att hon måste gå till nåt "jobb" och slösa bort tid på det istället för att komma till oss på katthemmet.

Nåjam, när hon väl kom hit så ställde vi henne mycket riktigt mot väggen. Både jag, Nikotina och vår trejde burkompis Miss Molly ställde oss hotfullt framför henne och frågade vad hon menade egentligenn med att hon inte var på katthemmet varenda dag. Alla tre lyfte tassen mot henne så hon skulle förstå att vi menade allvar.

Vad tror ni händer. Jo, precis det vi förutsett. Hon slingrar sig som en orm och påstår att hon är så mycket hon kan på katthemmet! Pfhh. Det köpte vi minsann inte. Vi sa till henne att hon fick hitta på nån bättre förklaring. I morgon kommer vi sätta åt henne igen. Vi kommer slipa på argumementen i natt, så hon kommer ha svårt att komma undan i morgon!

8 kommentarer:

  1. Mjau, blir spännande att höra om eran vidare kommentarer mot Blogghjälpen när ni ställer henne mot *väggen* Bra jobbat, fortsätt så, mjau
    Tass på er alla missar!

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    SvaraRadera
  2. Vad tuffa ni har blivit! Hoppas att ni vågar visa er lika mycket på öppet hus! Vi håller tassarna här för att era människor kommer nu. Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Rena kattmaffian där. Man blir ju nästan lite rädd ju. Jag skulle då aldrig bråka med er tre. Hoppas att blogghjälpen förstår allvaret och slutar slingra sig.

    SvaraRadera
  4. Vilka beslutsamma kattfröknar ni är! Nu blir det nog klara besked från blogghjälpen, för nte vill hon bli uppläxad av er igen. Vi håller tassarna idag på öppet hus! *Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Nu blev det ju inget av med att ställa blogghjälpen mot väggen idag, men det kommer...

    SvaraRadera
  6. Dui och Deco, vi är jättetuffa! Fast idag var det inte så många att visa sig för tyvärr.

    SvaraRadera
  7. Sippo, fast vi är inte så farliga egentligen. Vi är ganska snälla, men ibland måste man sätta ner tassen så blogghjälpen förstår!

    SvaraRadera
  8. Findus, ISak och Rasmus, vi ska nog få fason på blogghjälpen må ni tro. Vänta bara...

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...