söndag 14 november 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Äntligen har blogghjälpen fått sin eländiga dator att fungera. Fast egentligen var det visst nåt som heter mådäm som inte fungerade. Konstiga apparater tvåbeningarna har. Det har tagit henne hela dan att fixa detta.

Därför kunde hon inte vara med på öppet hus idag, men jag tror hon kommer i morgon istället. Det vore verkligen bra, för godismagarna är alldeles tomma på oss alla.

Nu har jag tänkt ut en sak igen: Många köper ju julklappar bara för att det ska så vara. Ofta köps nog saker som ingen egentligen behöver, eller kanske ens vill ha. Då tycker jag, att istället för att köpa onödiga julklappar kan man skänka en slant till sitt lokala katthem! Sen kan man tala om för mottagaren att man gjort de, så blir flera glada. Vore inte det bättre än att bara köpa nåt, vad som helst?

8 kommentarer:

  1. Vad skönt att blogghjälpens dator fungerar igen så att vi får se lite fina bilder på dig igen. Bra idé med julklapparna tycker vi! Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Vilken tur att blogghjälpen fått igång sin dator. Som jag förstår är det vanligt att det krånglar.

    Vilken jamarbra idé att skänka pengar till katthem istället för fåniga julklappar.

    SvaraRadera
  3. Jamarns vilken bra ide med julklapparna! Du är allt en klok katt! Skönt att blogghjälpen fått ordning på datorn, tvåbeningarna kan bli så irriterade och ofokuserade på viktiga saker som godis när deras datorer inte fungerar.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  4. Jaaaamars så bra att blogghjälpen fått ordning på sin dator igen, maju, så vi får se bilder på dig igen och andra missar oxå och så där, *FNISS*
    Mjau, ja det där med julklappar är ju en bra idé du jamar om, håller vi med om

    Tassen till dig du fina kisse.
    Är det ingen som vill ha dig än, lilla misse, Hade vi bara haft plats här, så hade vi kommit och hämtat dig bums, säger matte.

    Tassen till dig Nikita
    Håller tassar och tummar att du får eget hem snart

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    SvaraRadera
  5. Dui och Deco, som ni förstår var det jag som till slut fick ta datorfrågan i egna tassar och lösa problemet. Annars hade det nog inte blivit nåt mer bloggande från oss.

    SvaraRadera
  6. Sippo, jag tycker också det är bättre att skänka pengar till nåt vettigt än att slösa dem på julklappar som alla kan undvara.

    SvaraRadera
  7. Alice, det är precis så det varit här! Blogghjälpen har inte alls fokuserat på det som varit viktigt - godis, utan hållt på med sin gamla dator istället. Men nu har jag löst problemen åt henne.

    SvaraRadera
  8. Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan, blogghjälpen säger att rätt som det är kommer mina människor. Men vi väntar hellre på att rätt människor kommer än att det går fort och blir fel.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...