torsdag 4 november 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.


Nu har blogghjälpen nyss gått härifrån. Det var bra att hon var hör. För hon gjorde faktiskt lite nytta. Hon delade ut godis till alla vuxna katter. De små kattungarna vill hon inte ge godis till, för deras magar kan ju fortfarande vara ömtåliga och då kan de må dåligt.

Sen är det min kompis Nikotina, ni minns hon som kom tillbaka till katthemmet eftersom matte inte tyckte hon var kelig. Hon är hur kelig som helst, kan jag berätta. Nåjam, det var inte det jag skulle berätta egentligen, utan att hon inte tål kyckling. Därför får inte hon sånt godis som jag kan få, för det kan innehålla kyckling. Däremot verkar hon tåla RC Oral, och det tycker hon är jättegodis, så då blir alla nöjda och glada. Om än inte mätta, för jag tycker det är lite små portioner av godis.

I morgon ska blogghjälpen åka till veterinären med två av mina kompisar. Hoppas det går bra för dem.
lkewrui3278 (det där var ett krypterat meddelande till oss från en av blogghjälpens katter. Ni hajar, va? *blink, blink*).

12 kommentarer:

  1. Vad bra att ni fick godis idag! Hoppas att det går bra för dina kompisar i morgon.Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Vi blir lite sura när vi hör talas om folk som bara lämnar tillbaka katter som om de vore någon leksak. En sån människa ska nog inte ha katt alls. *stampar bestämt* Men det var ju kul att höra att det delats ut godis. Det piggar nog upp lite.

    Hm, lkewrui... *noterar* Jag måste bara plocka fram mina dekrypterings-morrhår.

    SvaraRadera
  3. Bta att blogghjälpen gjorde lite nytta idag! Hoppas det går bra för dina kompisar hos vettisen imorgon. Här håller vi med Sippo, tvåbeningar som inte accepterar katten som den är skall inte ha katt tycker vi. *stampar med tassen*
    Klart vi förstod det krypterade meddelandet! Vi hälsar tillbaka med *sdutyv63awlov09mjau*

    SvaraRadera
  4. Inte konstigt att katten inte var kelig mot den människan! För att bli kelig måste man ju respekteras och bli älskad, då kommer kelet forsande!
    Spännande meddelande! Jag håller fullständigt med, och instämmer i Alice svar!

    SvaraRadera
  5. *Fniss*
    Vi förstår oxå det där mjusko meddelandet,
    hälsar tillbaka vi oxå:
    54u86kfgh4469964
    Mjau
    Säger oxå som Sippo:
    Tvåbeningar som lämnar tillbaka katten till katthemmet ska INTE ha katter överhuvud taget!
    Usch vad ledsen man blir, när tvåbeningar gör på det däringa sättet, *Tassen för ansiktet*

    Hoppas det går bra för dina kompisar hos veterinären i morgon.

    Hoppas oxå att du så småningom oxå får ett eget hem Nikita, för det är du verkligen värd.

    Tassekram/

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    SvaraRadera
  6. Gott med godis! Småkissarna får väl smaka så småningom, när de blir större. Vi hoppas att det går bra för dina kompisar som ska på vettisbesök. Jamarhemligt meddelande! *blink, blink* Kurr och burr.

    SvaraRadera
  7. Dui och Deo, det smakade jättebra med godis idag, precis som det gör alla dagar.

    SvaraRadera
  8. Du kanju snacka med blogghjälpen om att bli sur när nån inte tar hand om sin katt! Hon blir jättearg. Hoppas du lyckats med dekrypteringen.

    SvaraRadera
  9. Alice, tack för tillbakahälsningen. Det gick bra för en av mina kompisar hos veterinären, men tyvärr inte för den andra. Jag ska berätta om det i morgon.

    SvaraRadera
  10. Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan, det är bra att ni tycker jag är värd ett eget hem. Fortsätt hålla tassarna för mig.

    SvaraRadera
  11. Gustav, visst är det så. Om man känner sig älskad blir man kelig, annars blir man ju rädd och håller sig på sin kant. Bra att du höll med om meddelandet.

    SvaraRadera
  12. Findus, Isak och Rasmus, Det är nog bra om småttingarna får vänta lite med godiset. De kommer få smaka så småningom. Jag ska berätta om vettisbesöket i morgon.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...