onsdag 3 november 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag har vi haft en sån där mellandag här på katthemmet. Det behövs ibland. En mellandag händer inte så mycket, men vi får förstås mat och städade burar och sånt. Finns det tid blir det lite gos också.

Efter senaste dagarnas händelser med möten, oron för Lilla C och annat är det ganska skönt att inget särskilt händer. 

Tokigt förstås att blogghjälpen inte varit här och givit oss godis, men hon påstår att hon ibland har annat att göra. Jobba till exempel. När hon säger det brukar jag fnysa åt henne. Jobba kan hon ju göra här! Det finns ju hur mycket som helst att göra. Men då brukar hon svara att hon måste ju tjäna pengar också så att hon har råd att hjälpa oss.

Jag har sagt att hon kan få en peng av mig, hon skulle kunna få ta en liten, liten del av mina godispengar, men det har hon tackat nej till.

Ibland är det väldigt svårt att förstå sig på blogghjälpen, tycker inte ni det också?

12 kommentarer:

  1. Det är verkligen jättedumt att hon inte kan få pengar för att hon hjälper dig och de andra katterna. Hon borde få MYCKET lön för det viktiga arbetet! Hoppas du har det bra i alla fall, och att dina människor dyker upp snart!

    SvaraRadera
  2. Söta Nikita,vi vet ju inte hur det är att jobba? så KANSKE att Blogghjälpen har ngt jobb vid sidan om, innan hon kommer till er på katthemmet?
    Tycker iofs att hon borde få pengar för att hon jobbar hos er.
    Du får jama med henne och fråga om det är så, mjau

    Tassetas på dig du söta katt.

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    SvaraRadera
  3. Jag tycker absolut att blogghjälpen borde få lön av staten för att hon tar hand och hjälper till på katthemmet. Du ska ju inte behöva ta från dina godispengar heller. Fast det var nog det snällaste jag hört på länge. Kurr på dig.

    SvaraRadera
  4. Lugna dagar är riktigt sköna ibland, de där jobben förstår vi oss inte på för visst är det viktigast att de är med oss? Nosbuff

    SvaraRadera
  5. Vi hoppas att Lilla C är bättre i sin tass nu. Detta med att blogghjälpen tackar nej förstår vi inte riktigt. Först till att sova över, och sedan att få en del av dina godispengar. Men det är oerhört generöst av dig att erbjuda detta, tycker vi. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. Tvåbeningar har så mycket konstigt för sig och ännu konstigare prioriteringar! Men det var verkligen snällt av dig att erbjuda en del av godispengarna! Ibland är det skönt att bara göra ingenting en dag. Här håller vi tassarna för att din människa kommer imorgon.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  7. Gustav, jag tycker att ALLA som jobbar för oss hemlösa katter skulle ha jättemycket lön. Jag tycker de dessutom skulle få en jättebonus varje månad, gratis bil, gratis mat och mycket annat.

    SvaraRadera
  8. Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan, jag har redan jamat med blogghjälpen och hon säger att hon inte får nån lön utan att det tvärtom är så att hon tar av sina pengar för att ge till oss. Det är det flera som gör, som tur är.

    SvaraRadera
  9. Sippo, varken blogghjälpen eller nån av de andra som jobbar här får nån lön av staten. Blogghjälpen har också sagt att jag ska få behålla mina godispengar, fast jag tycker det skulle vara roligt att ge lite, lite till min kompis.

    SvaraRadera
  10. Dui och Deco, nä, varför ska tvåbeningar hålla på att jobba för? Särskilt när de kan vara hos oss och jobba.

    SvaraRadera
  11. HEj Findus, Isak och Rasmus, Lilla C ska på återbesök till veterinären i morgon. Jag håller tassarna för att allt går bra.

    SvaraRadera
  12. Alice, prioritering och blogghjälpen ska man inte tala om på samma vecka. Hon springer till jobbet istället för hit! Det är ju så tokigt det kan bli.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...