måndag 1 november 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Det har varit väldigt jobbigt på katthemmet på eftermiddagen idag. Först kom blogghjälpen hit. Det var bra, för vi fick godis. Hon var inte jättesnål, men det kunde förstås varit mera.

Men sen skulle hon ha styrelsemöte, och alla ni som följt bloggen ett tag vet ju vem det är som talar om för henne vad hon ska säga och göra på de mötena. 

Idag fick jag tala om för henne att hon skulle se till att folk kom hit i rätt tid och inte på tokiga tider, som det varit senaste dagarna. Hon sa att hon inte kunde göra nåt åt det. Men då sa jag till henne att hon skulle fråga de andra i styrelsen om inte de kunde återställa ordningen. Vi katter har inte ställt om några klockor i våra magar och vi tycker alltid att allt ska vara som det är, om det inte är dåligt, förstås.

Nåjam, nu hoppas jag att hon förstått att vi inte accepterar vad som helst. Ordning och reda ska det vara!

12 kommentarer:

  1. Ni ska se att det blir bättre med tiden nu efter styrelsemötet.Vad bra att det blev lite godis också! Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Godis är gott, bra att ni fick lite idag. Hur skulle blogghjälpen klara sig utan dig på styrelsemötena? När hon inte ens förstår det viktiga med att man inte kan hålla på och ändra tiderna sådär. Du får jama till på skarpen om de inte bättrar sig!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  3. Håller verkligen med om att det ska vara ordning och reda! Det ska finnas rutiner som man kan lita på, som mat och godis på fasta tider till exempel. Bra att du jamar ifrån!

    SvaraRadera
  4. *Suckjam* vart tog vårat inlägg vägen??

    Får väl jama igen då
    Klart ni måste få ordning och reda hos er.
    Håller med Alice som säger:
    Hur skulle blogghjälpen klara sig utan dig på styrelsemötena?
    Det är ju bra att hon har dig som hon kan disskutera med, *FNISS*

    Tassetass till dig du fina Nikita/

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    SvaraRadera
  5. Förstår inte varför människor ska röra till allting. Ställa om klockor och tokigheter. Det är ju klart att en kisse vill ha det som vanligt och inte ovanligt! *stampar*

    SvaraRadera
  6. Hoppas att det löser sig med de där konstiga tiderna nu efter mötet. Vem vet, människorna kanske skulle flytta tider hit och dit om de fick hållas? Bra att ni fick godis! Fast det är konstigt att godismagen aldrig känns riktigt full. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  7. Dui och Deco, jag tror också det blir bättre nu efter mötet. Blogghjälpen sa nog det jag hade sagt till henne och då blir nog allt bra.

    SvaraRadera
  8. Alice, blogghjälpen skulle inte ha en chans att klara mötena om hon inte fick hjälp av mig. Jag menar, kan man inte ens hålla reda på tiden - hur ska man då klara ett styrelsemöte?

    SvaraRadera
  9. Gustav, man måste ju jama ifrån när det blir alltför tokigt. Tänk att blogghjälpen ännu inte förstått såna enkla saker som de du nämner. Hon har ju i alla fall jobbat här flera år!

    SvaraRadera
  10. Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan, ja det skulle nog var kaos på katthemmet om inte vi katter höll ordning på saker och ting.

    SvaraRadera
  11. Sippo, visst ska allt vara som vanligt, när det vanliga är bra. Hur svårt kan det vara att fatta det?

    SvaraRadera
  12. Findus, Isak och Rasmus, jag tror också att människorna skulle hålla på att ändra tiden hit och dit i ett kör om ingen satte stopp. Då skulle man aldrig veta när det var matdags. Och visst är det konstigt att det är just godismagen som aldrig känns full?

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...