lördag 20 november 2010

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag är jag fortfarande bekymrad för Elvis, ni minns katten som blev påkörd och försvann som jag berättade om igår. Det verkar inte som om nån hittat honom ännu.


Om vi fick skulle jag tända ett ljus för alla katter som är utomhus nu för att de inte har något hem att gå till. Men vi får inte tända nåt ljus här för då kan det börja brinna. Det är kallt på nätterna och det står i tidningarna att det ska bli ordentligt kallt snart. Jag skulle vilja att ALLA människor gjorde vad de kunde för att en katt skulle få ett hem. Det behöver inte nödvändigtvis betyda att ni själva tar hand om en katt, men att ni talar med vänner och bekanta som ännu inte kommit på den goda idén att ta hand om en hemlös katt.

För varje katt på ett katthem som får ett hem, så kan en annan katt som är ute och fryser och är rädd och hungrig, få komma till ett katthem och sen få egna människor att ta hand om.

Tänk på det, alla ni som har ett varmt hem att bo i.

10 kommentarer:

  1. Vi önskar precis som du att ALLA katter hade egna hem. Matte spanar hemma hos oss ifall det är någon hemlös här för i så fall måste vi ju hjälpa den.Hoppas att Elvis blir hittad snart. Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Precis som du, så önskar vi att alla kissar fick ett skönt hem att gosa i. Ingen katt ska behöva frysa eller vara rädd och ensam.

    Så håller vi tassarna för att Elvis snart hittas. Stackars lilla kissen. *sniff*

    SvaraRadera
  3. Stackars Elvis som ännu inte kommit till rätta, *torkar tårar*
    Hoppas att han kommer fram snart iaf,
    mjau
    Önskar oxå att alla misar kunde få ett eget hem så dom slipper frysa om sina tassar,

    Tassetass till er alla

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    SvaraRadera
  4. Men lilla Elvis... Kanske är han både skadad och rädd och gömmer sig. *morrhårsdarr*
    Hoppas, hoppas att de hittar honom välbehållen! Vi håller tassarna hårt, hårt!
    Matte skickar även en stor kram till hans stackars människor som måste vara jätteoroliga.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Så oroliga Elvis människor måste vara! Och vad otäckt för stackars Elvis att vara ute i det okända, kanske skadad. Vi hoppas verkligen att han klarat sig från brummisolyckan. *morrhårsdarr*

    Det känns så tungt i hjärtat att veta att nu börjar den kalla hemska perioden ute, för de stackars missar som inte har ett eget hem. Om bara alla kunde få komma in i värmen och få mat! *sniff* Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. Dui och Deco, vad snällt av er och er matte att ni spanar efter nån hemlös katt. Tänk om alla kunde hjälpa en hemlös katt *drömmer*

    SvaraRadera
  7. Sippo, visst önskar vi att alla katter ska få ett eget kärleksfullt hem. Precis ett sånt hem som du och Tindra har!

    SvaraRadera
  8. Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan, tyvärr vet vi ännu inget om Elivs. Vi hoppas han har hittats, men som sagt, vi vet inget än.

    SvaraRadera
  9. Alice, jag tror både Evlis och hans människor behöver en stor kram nu. De känner nog att ni tänker på dem.

    SvaraRadera
  10. Findus, Isak opch Ramus, jag tycker vi alla borde hjälpas åt att hitta ett hem till hemlösa katter. Man kan fråga vänner och bekanta, eller grannen, eller den som sitter bredvid en på bussen om de inte kan och vill ta hand om en katt. Sen måste så klart hemmet undersökas så det är snälla människor som katten ska komma till.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...