En katt på Södertälje Katthem bloggar

fredag 19 november 2010Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.


Nu har jag hjälpt blogghjälpen så att hon äntligen kan lägga upp bilden från katthememts anslagstavla på bloggen. Där ser ni hur fina Tindra och husse är tillsammans. Och vi blir så glada att Tindra skriver att hon aldrig glömmer oss. Jag ska aldrig glömma katthemmet heller när jag får ett eget hem.


Sen har vi fått reda på att det hänt två tråkiga saker. Först att en av våra kompisar som fick ett hem i somras, har blivit överkörd. Han finns inte här mer utan bor nu hos Skaparkatten. Sen har vi fått meddelande om att en katt skulle till djursjukhuset Animalen igår, som ligger bara några hundra meter från oss. När de kom fram gick buren sönder och katten, som heter Elvis, smet. Sen blev han påkörd på vägen utanför djursjukhuset, men försvann i alla fall därifrån. Hans matte och husse är förtvivlade och har letat efter honom. Om nån sett eller hört nåt om Elvis, så kan ni ringa hans matte eller husse. Deras nummer står på vår hemsida: www.sodertaljekatthem.se

Ibland är det inte så roliga nyheter jag har att berätta, men livet går upp och ner, så är det nog för alla. Hoppas jag har nåt roligare att berätta i morgon.

10 kommentarer:

 1. Det var sorgliga saker, verkligen. Kan bara hålla tassarna hårt, hårt för att Elvis hittas igen och han inte är svårt skadad. Hoppas så att vi ska få den goda nyheten i helgen.
  Och så hoppas jag alltid att den ska komma många till er som behöver en katt!

  SvaraRadera
 2. Skönt att bilden kom fram som den skulle. Vi var lite oroliga över att någon skulle stjäla bilden när det var en sådan stilig kisse på den.

  De andra historierna var verkligen inget roliga. Fy så hemskt. Vi hoppas alla här att Elvis hittas, på både got och ont. *torkar en tår*

  SvaraRadera
 3. Så ledsamt. Brummisar är hemska saker. Tur att Skaparkatten finns för oss. Vi håller tassarna för att Elvis hittas så fort det bara går.

  Härlig bild på Tindra och husse!Klart att Tindra inte glömmer er! Massor med kli på magen och runt öronen från matte och nosbuffar från oss.

  SvaraRadera
 4. Vad bra att du kunde hjälpa blogghjälpen att visa den fina bilden på Tindra och hennes husse! De andra nyheterna var hemskt sorgliga, som det kan vara ibland. Vi hoppas att er kompis inte behövde lida, och att man hittar Elvis snart. Helst oskadd, förstås, men husse och matte vill alldeles säkert veta hur det gick för sin kattkille. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Vilken fin bild på Tindra och husse, du är snäll du som hjälper blogghjälpen så vi kunde se den! Klart att inte Tindra glömmer er, jag glömmer inte heller alla kompisarna från katthemmet! Vi katthemskatter delar ju ett speciellt band med varandra oavsett om vi flyttar till egna människor eller inte. *kurr*
  Hoppas verkligen att de hittar Elivs! Brummisar är verkligen otäcka!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Gustav, vi har inte hört något om att Elivs blivit hittad ännu. Jag är jätteorolig. Hoppas han hittat nånstans att värma sig tills han blir hittad.

  SvaraRadera
 7. Sippo, ja det var verkligen stöldbegärligt gods du skickade! Jag var själv orolig innan det kom fram, men nu hänger den på anslagstavlan!

  SvaraRadera
 8. Dui och Deco, vi håller tassarna som bara den härpå katthemmet för Elvis. Hoppas han hittar hem, oskadd.

  SvaraRadera
 9. Findus, Isak och Rasmus, visst var det en fin bild vi fick? Och vi tänker jättemycket på Elvis och hoppas han snart är hemma igen.

  SvaraRadera
 10. Alice, man måste ju ställa upp för blogghjälpen. Hon gör ju så gott hon kan. Och vi håller alla tassarna för Elvis!

  SvaraRadera