lördag 14 augusti 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Idag har blogghjälpen varit på kattutställning i Järna. Södertälje Katthem var inbjudna och det kunde vi inte motstå. Vi behöver all uppmärksamhet vi kan fö för att folk ska veta att vi finns och komma till oss och ge våra katter ett hem.

En av våra kompisar fick följa med till utställningen. Egentligen tycker inte blogghjälpen om att ta med oss på utflykter när det innebär att vi ska tillbaka till katthemmet, men ibland tycker hon att man måste tänja lite på gränserna för att kanske skaffa ett hem till några av oss. I morgon ska en annan kompis till oss följa med till utställningen.

Så har vi fått höra att vår bloggkompis Snuffe är tillbaka på veterinärkliniken i Valla. Vi brukar inte be här i vanliga fall, men när det gäller lilla Snuffe som givit oss så många roliga och trevliga inlägg på bloggen, så har vi faktiskt knäppt tassarna och skickat många snälla och lugnande tankar till honom. Vi kommer inte att sova så mycket i natt, för vi kommer att ha telepatisk kontakt med Snuffe och tala om för honom att han inte är ensam. Vi är med honom hela tiden och han behöver inte vara rädd.

Vi hörs i morgon.

12 kommentarer:

  1. Vi tror blogghjälpen har rätt i, att det var bra för katthemmet att vara med på kattutställningen. Hoppas riktigt många fick upp ögonen för ert katthem. Det förtjänar ni. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. Mjau, vi håller med vad Findus, Isak och Rasmus säger.
    Bra att blogghjälpen är med på kattutställningar så andra får upp ögonen för att ni finns och vill komma till eget hem.

    Tasskram/
    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  3. Hej igen Pelle och Trulsa
    Vi har talat om för Matte att hon nog ska *puffa* för er på hennes blogg oxå,
    så det kanske blir fler som eventuellt kan komma och se om det är ngn som vill ha er.
    Hoppas det är ok?
    Matte har iaf lagt ut en länk hit till er, från sin blogg.
    Mjau.

    Tassetass på er fina missar/

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  4. Vad kul med utställning, jag är övertygad om att era kompisar gör succe där! Vi håller tassarna för att många kommer och vill ha en katt efteråt! Här har vi utövat spinnhealing för lilla Snuffe hela kvällen, och det får bli ett nattpass också. Hoppas han känner hur många det är som tänker på han så han slipper vara så rädd.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Det är nog bra om blogghjälpen tar med sig en katt eller två till utställningen. Då ser ju folk hur söta och snälla ni är och vill förhoppningsvis rädda ett par av er. Så tackar vi för alla snälla tankar som ni sänder till Snuffe. Hoppas att de lugnar honom lite.

    SvaraRadera
  6. Vi hoppas att många hittar till katthemmet nu.
    Vi tänker också på Snuffe och hoppas att han mår bra snart. Menom vi inte minns fel är det väl öppet hus hos er så vi håller tassarna för er också. Nosbuff

    SvaraRadera
  7. Hej FIndus, ISak och Rasmus. Det verkar som om många tyckte det var bra att vi fanns. Många talade uppskattande om oss. Nu hoppas vi bara att de hittar hit och ger oss ett hem.

    SvaraRadera
  8. Hej Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan. Det var många som besökte vår monter så vi tror också det var bra att vi var där.

    SvaraRadera
  9. Hej Alice. Även om vi tycker det är tråkigt att bo på katthemmet, så får vi inte glömma att det finns andra som har det kämpigt. Lilla Snuffe behöver oss nu.

    SvaraRadera
  10. Hej Sippo. Vi fortsätter skicka lugnande tankar till Snuffe i natt också, så kan du får sova lite. Det har väl inte blivit så mycket sömn sista dygnen för dig.

    SvaraRadera
  11. Hej Dui och Deco. Ni minns inte fel. Det var öppet hus idag. Det kom några, men inte så många som vi ville. Men vi ska fortsätta kämpa, både för att Snuffe ska bli frisk och att vi får ett hem.

    SvaraRadera
  12. Hej Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan. Vad snällt av er matte att puffa för oss också. Då kanske vi snart får ett eget hem?

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...