söndag 8 augusti 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Nu har vi äntligen fått lite godis. Det var vi värda tycker vi. Det var ganska mycket folk på öppet hus, men det var inte vår tur. Många ville ha bara 1 katt, och då kom inte vi ifråga.

Vi är i alla fall glada å en kompis vägnar. Hon har varit länge på katthemmet och är fortfarande väldigt rädd av sig. Blogghjälpen brukar få klappa henne på svansen om hon mutar med godis, men nån annan får inte röra henne.

Men för en tid sedan började en ny tjej som volontär här hos oss. Hon har tidigare tagit hand om skygga katter och nu har hon fastnat för vår kompis. Blogghjälpen är jätteglad för vår kompis skull och ska göra hembesök redan i morgon. Om allt är OK där hemma kanske hon får flytta redan i morgon eftermiddag.

Så fort kan det gå ibland här på katthemmet. Blogghjälpen säger att hon tror det kommer gå fort med vår flytt också när väl rätt människor kommer. Vi hoppas de kommer snart.

12 kommentarer:

  1. Vad kul för er skygga kompis! Eran tur kommer snart! Ni är väl värda allt godis ni får. Vi fortsätter hålla alla tassar vi har. Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Och jag har tagit ett rejält TassTag och uppmanar alla som läser min blogg att låna min text om semesterkatter och skicka iväg som kattinsändare till sina tidningar! Hoppas det ger resultat a la Katternas Insändarbyrå!!!
    TassKram Wikki

    SvaraRadera
  3. Vi hoppas att hembesöket går bra, så att er skygga kompis får komma till sin människa. Vad glada vi blir för hennes skull! Visst blir det er tur så småningom, det är vi säkra på. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  4. Oj vad roligt att en skyggis får en egen människa och hem! Hoppas det kommer in fler inresseanmälnngar på fler katter och er tur kommer säkert snart!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Stort grattisjam till er skygga kompis. Hoppas att allt går bra. Den dagen ni får en intresseanmälan, så kommer det gå undan ska ni se.

    SvaraRadera
  6. Hej! Har mejlat förut om hur många år man behöver vara för att bli volontär.
    Jag är 14 ½ år och har tre katter så jag är van vid katter också men mejla gärna mig till:eleonorvb@live.se med svar!

    SvaraRadera
  7. Hej Dui och Deco. Snällt att ni fortsätter hålla tassarna för oss. Vi får inte ge upp!

    SvaraRadera
  8. Hej Wiki. Det är toppen att du också pushar på allt du kan för att vi katter ska få det bättre. Jag tycker alla bloggkatters valspråk ska bli: TILLSAMMANS KAN VI!

    SvaraRadera
  9. Hej FIndus, Isak och Rasmus. Även om vi så klart var lite ledsna att det inte var vi som fick ett kanonhem, så är vi jätteglada för vår kompis skulle. Vi tror hon får det jättebra.

    SvaraRadera
  10. Hej Alice. Tror du det snart är vår tur? Vi hoppas det och blogghjälpen tror det.

    SvaraRadera
  11. Hej Sippo. Blogghjälpen har också sagt att hon ska jobba jättesnabbt så fort vi fått en seriös intressenmälan. vi kanske knappast hinner packa då?

    SvaraRadera
  12. Hej Anonym. Jag har svarat dig på den mailadress du angav. Bara målsman ger sitt skriftliga tillstånd till att du arbetar hos oss är du så välkommen.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...