onsdag 9 juni 2010

Katterna Findus och Falaffel berättar



Hej, det är Falaffel och Findus på Södertälje Katthem.



Nu kan vi berätta att styrelsemötet igår gick bra. Mycket tack vare att vi förberett mötet så bra. Annars vet vi inte hur det hade gått.

Efter styrelsemötet blev det ett möte till. Det var en jättesnäll kille som först kom och hälsade på oss alla katter. Han klappade oss och talade med oss under tiden styrelsemötet pågick. Sen deltog han i nästa möte.

Det handlade om att han skulle hjälp oss att göra en ny hemsida.

Som ni kanske vet har den gamla försvunnit. Nån tyckte tydligen inte att vi katter på Södertälje Katthem var värda en egen hemsida, så den personen släckte helt sonika ner vår hemsida. Vi tyckte det var jättedumt. Men nu har den här snälla killen erbjudit sig att hjälpa oss göra en helt ny sida. Under tiden har vi en proffesorisk hemsida (eller vad det heter). Den får duga tills vi är klara med den nya.

8 kommentarer:

  1. MEN hörni, har ni en HEMSIDA?
    Spännande, det får ni tala om sedan när den är klar, mjau
    Så snällt av den killen att hjälpa er med en ny HS
    Tassen till er kompisar/

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan
    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  2. Vad bra att det finns snälla människor som fixar hemsida när det är dummingar som släckt den. Det är bra att bloggen finns här tycker vi.Har ni resfeber nu? Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Fy vilken dummis som bara tog bort er hemsida. Fast egentligen så räcker det ju med er fina blogg här. Snyggt jobbat med att förbereda mötet, självklart var det därför det gick så bra.

    SvaraRadera
  4. Vilken snäll kille! Fixar både extragos och en ny hemsida. Hoppas att han fick riktigt många nosbuffar tillbaka av er. Vi har tittat på er proffesoriska hemsida. Den är fin också, tycker vi. Fast ibland har man kanske idéer som man vill prova och då är det ju toppen om man kan få hjälp med det. Ska bli sååå spännande att se nya hemsidan när den blir klar. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Hej Anonym. Jo, katthemmet har en hemsida som heter www.sodertaljekatthem.se. Där kan ni gå in och titta. Det finns en hel del att läsa där. Killen verkar jättesnäll mot oss katter. Och mot tvåbeningarna här också.

    SvaraRadera
  6. Hej Dui och Deco. Klart vi har resfeber. Minst en kattiljon grader, tror vi. Det kommer nog inte gå ner förrän vi kommit till vårt nya hem.

    SvaraRadera
  7. Ja, det var jättedumt att släcka ner vår hemsida. Men ibland råkar man ut för tvåbeningar som inte tänker så mycket. Tack för berämmet hem förberedelserna. Vi är lite oroliga för hur det ska gå nu när vi flyttar *vrider tassarna*

    SvaraRadera
  8. Hej Findus, Isak och Rasmus. JAg tror att blogghjälpen kommer att berätta för er när nya hemsidan är klar. Fast då har nog vi flyttat för länge sen. Fast den kan ju bli bra ändå.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...