En katt på Södertälje Katthem bloggar

onsdag 26 maj 2010

Katterna Falaffel och Findus berättarHej, det är Falaffel och Findus på Södertälje Katthem.


Som ni kanske märkt har blogghjälpens blogg blivit jätteknasig. Fast hon bara skrev svar till alla er som kommenterat vår blogg igår en gång, så har det blivit dubbla svar till alla. Det ser ju jättekonstigt ut.

Vi har talat om för henne att om vi bodde hos henne skulle det aldrig hända. Vi är jätteduktiga på datorer. Fast vi inte har så stor erfarenhet av dem känner vi att vi skulle bli hur duktiga som helst på att till exempel skriva på tangentbordet. Det ser kul ut och är säkert inte så svårt.

Flera tyckte det var en bra idé vi hade igår. Ni minns, att vi tyckte att människor skulle få stå i kö för att vi skulle välja dem och inte tvärtom. Fast Imma, Klosterkatten jamade så klokt, att det borde finnas en katt till alla snälla människor som ville och kunde ta hand om en katt. Det vore förstås ännu bättre och vi räckte till precis.

Hon sa också att människor blir friskare av att ha katt. En del säger att det även skulle gå bra med skällisar eller andra djur, men det undrar vi.

Nåjam, i morgon är det dags att hålla tassarna för oss igen. Öppet hus med andra ord!

6 kommentarer:

 1. Vi tror också att det är så, som ni och Imma jamar: att katten och människan kan vara bra för varandra, så att båda mår gott. Det hoppas vi att många tänker på, och kommer till er på katthemmet imorgon. Vi lovar att vi ska hålla tassarna att er människa hittar dit! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Här håller vi allt vi har. IDAG kommer de ska ni se.Vi tror att datorerna lever sitt eget liv ibland, matte brukar låta jättekonstig. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Å va jettemycke vi klosterkissar håller tassarna för att de kom mycke folk på öppet hus å att just ER matte eller husse va iblann dom!
  nosbuffar från Conny i Otterbäcken

  SvaraRadera
 4. Hej FIndus Isak och Rasmus. Ni ser att det hjälpte att ni höll tassarna för oss!

  SvaraRadera
 5. HEj Dui och Deco. Hur kunde ni veta att de skulle komma just idag?

  SvaraRadera
 6. Hej Conny. Ja, idag var våra människor bland besökarna. YIPPPPPIE!

  SvaraRadera