En katt på Södertälje Katthem bloggar

måndag 19 april 2010

Katten Sotis berättarHej, det är Sotis på Södertälje Katthem.


Idag vet jag visst inte vilken tass jag ska stå på. Och inte vet jag hur jag ska hålla svansen heller. För nu har nämligen det hänt att jag har fått en INTRESSEANMÄLAN. YIPEEEEEEEEEEEE!

Först ska naturligtvis hembesök göras i mitt nya hem, men jag håller tassarna så jag nästan inte kan gå på dem för att allt ska gå bra. Hembesöket görs på onsdag.

Om allt går bra, så stannar det inte bara vid att jag får ett eget hem må ni tro. Nä, tre av mina kompisar här på katthemmet får också följa med! Vi ska bo på en bondgård där vi får springa ut och in så mycket vi vill. Fast vi ska inte vara lagårdskatter. Såna finns redan på gården och de vill inte gå in i huset och gosa. Fast det vill vi.

Nu kan jag knappast tänka en enda vettig tanke. Det är rena karusellen i skallen på mig.

Och ni, lova att hålla tassarna på onsdag så hembesöket går bra.

Jag berättar mer i morgon.

Sotis

22 kommentarer:

 1. Åh grattis. Håller alla tummar, tår och tassar att hemmet blir godkänt och va underbart att du får ta med dig kompisar oxå. Låter helt perfekt!

  Visst är det nu som säsongen börjar med hjärnsläpp för människorna. Hoppas att alla som tänker lämna sin lilla eller stora kattälskling att klara sig själv får en rejäl tanke ställare och slutar upp med de dumheter nu på en gång. Alla katter skall bo hos människor som älskar dem. Det finns ingen som inte är värd det.

  Ser med spänning fram emot rapporten om hur det gick med hembesöket.

  Många kramar från Helena, Krypto och Mysis.

  SvaraRadera
 2. Grattis underbara lilla Sotis! Hoppas att hembesöket går superbra och att allt blir som du hoppas! Stora lycka till kramar från mig!

  SvaraRadera
 3. Vi håller alla tassar vi har för att det ska gå bra! Där ser du ditt hemma finns också! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Håller klorna (och tassarna)

  SvaraRadera
 5. Yippie! *vild kattdans* Vilka härliga nyheter! Klart vi håller tassarna för dig, Sotis. Det låter som om det kan bli ett jättebra hem för dig och dina kompisar. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Alice (Madonna)19 april 2010 21:20

  Åh vad roligt! Hoppas du får det lika bra som jag har det nu!
  Det fungerar verkligen att vara bloggkatt. :)
  Hälsa alla på katthemmet och nospussar till er alla!

  SvaraRadera
 7. Lycka till Sotis! Jag hoppas verkligen att du får komma till ett bra hem, det är alla katter värda!

  Tänker varje dag på hur det skulle gått för en av mina katter som var lämnad åt sitt öde om inte vi tagit hand om honom. Det är så skönt att det finns människor som bryr sig och tar hand om katter (och andra djur) som lämnas på det viset! Brukar stödja ett katthem här i Skåne regelbundet och det är så härligt när man får höra en solskenshistoria om en kisse som får komma till ett hem.

  Kram, erry, Sezza och Gozze. ^_^

  SvaraRadera
 8. Kära Sotis, vi ÖNSAKAR dig stort lycka till att du får ett eget hem eventullet på onsdag, GRATTISKRAM, sotis.
  Alla katter är värda ett eget hem.
  Vi är så GLADA för din skull Sotis,
  Både vi och matte önskar dig lycka till.

  Grattishälsning/
  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan
  Matte är med på ett hörn oxå

  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera
 9. Vi håller tassarna så hårt vi bara kan. Hoppas verkligen att du och dina kompisar kommer att få det jättebra. *tass*

  SvaraRadera
 10. Hej Helena, Kryptop och Mysis. Det är jättesnällt att ni håller allt ni har för att hembesöket ska gå bra. Jag är jättenervös!

  SvaraRadera
 11. Hej Karin. Tack för grattiset och kramarna. I morgon gäller det!

  SvaraRadera
 12. Hej Dui och Deco. Ja, ni har ju flera gånger sagt att mina människor också kommer att hitta mig. Då visste jag inte om jag vågade tro på det, men nu kanske jag vågar.

  SvaraRadera
 13. Hej Skat-Ann. Tack för att du håller både klor och tassar. Det gör jag också.

  SvaraRadera
 14. Hej Findus, Isak och Rasmus. Visst är det härliga nyheter. Nu får ni kattdansa på så att allt går bra på hembesöket också.

  SvaraRadera
 15. Hej Alice/MAdonna. Ja, du om någon vet ju hur det är att vara bloggkatt. Du har ju fått ett toppenhem har jag nog hört.

  SvaraRadera
 16. Hej erry, Sezza och Gozze. Visst är vi alla värda ett bra hem? Vad snällt av dig både att ta hand om en av mina olycksbröder och att stödja ett katthem. Så borde alla människor göra tycker jag.

  SvaraRadera
 17. Hej Mimmi, Chicko, Tarzan och Sessan. Tack för grattiskramarna. Jag kommer not inte att få flytta redan i morgon, men jag hoppas hembesöket går bra och att jag för flytta så snart det går.

  SvaraRadera
 18. Hej Sippo. Ju fler tassar som hålls desto bättre. Här på katthemmet sitter fyra kissar och håller tassarna allt vi kan!

  SvaraRadera
 19. Vi är så spända på hur kontrollen av den där bondgården går... vi knäpper våra tassar och ber att allt skall vara bra så att du får ditt nya hem och en alldeles egen husse/matte (eller kanske båda två?!?) nu äntligen. Är så glada för din skull! Jenny och Majsan instämmer med Madonna, det fungerar verkligen att var bloggkatt... er blogghjälp har kommit på ett suveränt sätt att hitta nya hem till er katthemskatter, hälsa henne det!

  Nospussar från oss allihopa!

  SvaraRadera
 20. Hej Klosterkatterna. Det är bra att ni knäpper era tassar för vår skull. Ska hälsa blogghjälpen det ni sa, men hon börjar bli lite orolig för att det blir för många upprepningar i historierna och att folk tröttnar på att läsa om eländet. För tyvärr är det ju ofta likartade tråkiga historier vi har att berätta. Vi får se hur det blir.

  SvaraRadera
 21. Vi heter Mozart och Vincent och vi skickar massor av tassgrattiskramar, samtidigt som vi verkligen önskar er lycka till med det nya hemmet. Själva bodde vi på Linus katteria innan vår matte hittade oss (fast det var jag, Mozart,som valde eller rättare sagt fällde matte).
  Nospuss och lycka till
  önskar
  M & V

  SvaraRadera
 22. Hej Mozart och Vincent. Vilka fina namn ni har. Tur att ni hittade en matte som passade er. Och tack för nospuss.

  SvaraRadera