onsdag 14 april 2010

Katten Sotis berättar


Hej, det är Sotis på Södertälje Katthem.
Nog är det konstigt vad som kan hända i en liten katts liv. Först blir man född, sen blir man utkastad utan att nån tar hand om en, sen blir man illa behandlad av människor som tycker man kan behandla en liten hemlös katt hur som helst, sen blir man omändertagen av snälla människor utan att man förstår att de menar en väl, sen hamnar man på ett katthem där man tror att alla är elaka för att så småningom förstå att det är snälla människor man hamnat hos. För att, förhoppningsvis, hamna hos snälla människor som vill ge en ett riktigt gott hem.
Visst är livet konstigt. Men kanske behöver det inte vara så tråkigt som jag trodde från början att det måste vara. Blogghjälpen säger att hon tror att mitt liv kommer att bli bra så småningom. Men vi måste ha lite tålamod. Allt sker inte så fort som man önskar. Men vi ger inte upp!
Sotis

10 kommentarer:

  1. Nog har ditt liv varit ombytligt, Sotis. Men nu när du än så länge bor på katthemmet, så har du fått chansen att träffa snällisar. Vi tror att en snällis snart dyker upp och vill att en fin, svart-vit kattkille som du ska flytta in. DEt håller vi tassarna jättehårt för.

    SvaraRadera
  2. Vi ger inte heller upp, Sotis - varje dag knäpper vi våra tassar och ber Gud (Skaparkatten) att ordna en jättesnäll husse eller matte åt dig. Helst en kompis också!

    Tass från klosterkatterna.

    SvaraRadera
  3. Vi håller med föregående katter, maju
    Klart du oxå kommer att få en snäll matte/Husse framöver, eventuellet ngn som har en kompis oxå Sotis, det håller vi TASS på.

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan
    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  4. Du har sannerligen fått en dålig start i livet. Men nu kommer allt att ordna sig. *uppmuntrartass*

    SvaraRadera
  5. Vi är i alla fall glada för att du har fått komma till Katthemmet och upptäcka att det finns snälla människor. Snart kommer din egen matte eller husse ska du se. Nosbuffar

    SvaraRadera
  6. Hej Findus, Isak och Rasmus. Javisst har det varit ett omväxlande liv. Fast eftersom det inte är jag själv som valt hur det skulle växla så är det ju inte mycket positivt med det i mitt fall.

    SvaraRadera
  7. Hej Klosterkatterna. Det känns bra att ni stöttar mig fast ni bor långt borta. Hoppas Skaparkatten hittar en snäll människa till mig snart.

    SvaraRadera
  8. Hej Mimmi Chicko Tarzan och Sessan. Det känns nästan i luften här på katthemmet att många hller tassarna för mig. Fortsätt!

    SvaraRadera
  9. Hej Sippo. Precis så säger blogghjälpen också. Hoppas ni har rätt.

    SvaraRadera
  10. Hej Dui och Deco. Det jag är gladast för hittills i mitt liv är faktiskt att jag nu vågar lita på människor. Fast snart hoppas jag bli glad för att jag får ett eget, kärleksfullt hem också.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...