lördag 3 oktober 2009

Katterna Ravioli och Ravelli berättar


Hej, det är Ravioli och Ravelli på Södertälje Katthem.
Nu är det Ravioli som skriver dagens blogg. Idag har det inte hänt nåt särskilt. Vi ser att det regnar och är ruskigt ute. Både Ravelli och jag är glada att vi får vara inomhus och slipper springa ute hungriga och blöta. Det är många katter som inte har nånstans att ta vägen oavsett om solen skiner eller om det regnar och snöar. De är det synd om. Om de har tur kommer det nån snäll människa som tar hand om dem. I annat fall är risken stor att de inte överlever.

Det finns en del människor som inte tänker på det. Såna som skaffar en katt för att det är kul just för stunden. Sen händer nåt som gör att de inte vill ha kvar katten. Då slänger de ut den istället för att se till att det får ett annat hem. Hur slö får man vara, undrar vi.

Det är tur att inte alla människor är sådana. Det finns många, många som tar jätteväl hand om sina katter. Tyvärr har inte vi hamnat hos nån sån ännu, men snart är det vår tur säger blogghjälpen. Innan dess får vi i alla fall bo här på Södertälje Katthem där det är varmt och skönt och vi får god mat och snälla människor som gör sitt bästa för att vi ska ha det bra.
Men i morgon kan det vara dags! Då är det öppet hus mellan 15-17 på Morabergsvägen 6. Snälla, kom hit då och skicka hit ALLA era vänner och bekanta som kan och vill ta hand om en eller flera katter.

Ravioli

2 kommentarer:

  1. Hej killar!

    Krypto och Mysis här. Klart att värdigheten kommer när ni kommit till ert hem. Först måste ni ju dressera människan så att ni får det bra. Då kommer det direkt vad ni kan göra och inte göra. Håller tummar och tassar att ni får en anmälan imorgon.

    Kram från oss

    SvaraRadera
  2. Hej Krypto och Mysis. Ni har nog rätt, värdigheten kommer när vi får ett eget hem. Fast ibland kan man undra om man inte har det kuligare utan värdighet? I alla fall hoppas vi att ni fortsätter hålla tassarna för oss, för idag blev det ingen intresseanmälan. Ravioli och Ravelli

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...