En katt på Södertälje Katthem bloggar

lördag 24 oktober 2009

Hej, det är Rocky och Tiger på Södertälje Katthem.

Idag skulle vi egentligen börja presentera oss lite närmare, men blogghjälpen frågade oss om vi tyckte det var OK att vi väntar med det till i morgon och istället använder dagens blogg till att berätta lite om vad som hänt en del av de katter som bloggat här tidigare och som nu fått egna hem. Det hade vi inget emot, så nu får blogghjälpen själv ta över bloggen för idag.

Kommer ni ihåg Tindra och Hanna, svart/vit mor och dotter? De har anpassat sig bra i sitt nya hem och Hanna som var lite rädd i början har blivit alltmer social. De har ett toppenhem hos en toppenmatte.
Musse, den sva
rta fina katten med lite vitt i ansiktet bor hos en pensionerad man i Södertälje. De trivs utomordentligt tillsammans och både husse och Musse har fått ett riktigt lyft i tillvaron.

Mysiga Gullan har haft lite svårt att anpassa sig till sin nya tillvaro. Hon blev lite stressad av flytten, men tack vare en fantastisk familj börjar hon alltmer finna sig tillrätta. Det kommer snart att bli kanon bara hon får lite tid till att komma tillrätta.

Boncuk kommer väl alla ihåg? Sköldpaddsfärgad dam med underbart ego. Hon bor hos matte och lillmatte i Södertälje och har fått ett jättebra hem där hon stortrivs.

Kia, ni minns den gråtigrerade katten med ett skadat öga? Hon har en kattkompis som heter Baileys och de har det jättebra i sitt nya hem.

Så har vi idag fått första rapporten från Ravelli och Ravioli och deras nya hem. De fick ju sällskap av en liten kattunge, Gloria från katthemmet också. Hon har fräst lite åt killarna, men det börjar redan lugna ner sig. De jagar varandra alla tre och Ravelli och Ravioli har redan börjat spana på fåglar genom fönstret. När de om nån månad har förstått var de hör hemma ska de få gå ut och fånga möss och annat kul. Lillmatte i familjen har byggt en egen liten trappa med egen ingång åt katterna bredvid den stora trappan som leder in i huset. Det verkar bli ett toppenliv till sist för dessa underbara herrar och lilla Gloria.

I morgon är Rocky och Tiger åter på banan och fortsätter sin blogg.

8 kommentarer:

 1. Vad roligt att få en rapport om hur alla katter har det i sina nya "hemma". Du blogghjälpen gör ett fantastiskt jobb med att få katterna att synas på bloggen! Tasskramar och Nosbuffar på dig och alla katterna på katthemmet!

  SvaraRadera
 2. Så skönt att höra att alla har fått det bra. Blir nästan lite rörd ju. Fast bara nästan.
  *tass*

  SvaraRadera
 3. Jätteroligt med en liten rapport om hur de nya hemmen har funkat för alla missarna. Underbart att alla har fått det så bra.

  Kram från Helena, Mysis och Krypto.

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen roligt och höra vad som hänt med alla bloggkatter. Kul att alla mår bra och kommit till riktigt bra familjer!

  Lycka till nu Tiger & Rocky!

  SvaraRadera
 5. Hej Dui och Deco. Vad kul att ni tycker blogghjälpen gör ett bra jobb. Idag har det blivit en intresseanmälan för oss också! Rocky och Tiger

  SvaraRadera
 6. Hej Sippo.Det är klart att en kille inte får visa att han blir rörd. Vi blev också nästan rörda idag när vi fick en intresseanmälan, fast vi visade inte det vi heller. Rocky och Tiger

  SvaraRadera
 7. Hej Helena, Mysis och Krypto. Snart kanske ni får läsa en rapport från vårt nya hem! Fortsätt att hålla tassarna för oss så det blir så. Rocky och Tiger

  SvaraRadera
 8. Hej Anonym. Ja, där ser ni hur mycket det betyder att några håller tassarna för oss bloggkatter. Fortsätt med det. Tiger och Rocky

  SvaraRadera