söndag 16 augusti 2009

KAtten Kia söker hem


Hej, det är Kia på Södertälje Katthem.
Nu måste jag först berätta att PR/Sponsorgruppen här på katthemmet har varit på loppis idag på Hejsta Gård i Hölö. Alla pengar som de fick in går till oss katter på katthemmet, så att vi kan få mat, mediciner, kattsand och allt annat vi behöver. Det tycker jag var snällt av dem, för vi själva kan ju inte tjäna så mycket pengar.

Nu ska jag fortsätt berätta om vad som hände när jag blivit utkastad från bilen på ett ställe där jag inte kände igen mig och inte kände nån som kunde ge mig mat. De där barnen som jag sprang ifrån första dagen fortsatte jaga mig. Eftersom jag var alldeles uthungrad hade jag inte så mycket krafter efter några dagar, så en dag hann jag inte undan. Den dagen fick jag en spark i huvet, precis vid mitt högra öga. Jag skrek i högan sky och flydde i ren panik.

På kvällen låg jag i en buske och hade jätteont i huvet och allt såg så kontigt ut när jag försökte titta. Jag kunde inte se klart.

Jag berättar mer i morgon.

Kia

1 kommentar:

  1. Åhhh mitt hjärta brister. Hur kan någon vara så elak??? Sänker dig många tröstkramar och håller tummarna för att din matte/husse kommer snart så du får ett bra liv nu.

    Kramis

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...