måndag 24 augusti 2009

Katten Kia bloggar vidare


Hej, det är Kia på Södertälje Katthem.
Vi hade nu kommit in i det där huset dit farbrorn i trädgården kört oss. Vi satt i en låda och undrade vad som skulle hända. Jag hörde att telefonen ringde och att nån svarade ”Södertälje Katthem”. Aha, tänkte jag, då kanske vi har kommit rätt för vi var ju katter och vi behövde ett hem.

Vi bars in i ett rum med stängda dörrar. Där inne satte människorna på sig vita dräkter och särskilda skor. De så ut som rymdvarelser. De såg helt enkelt inte kloka ut, men vad gjorde det bara vi fick hjälp.

Senare har jag förstått att vi satt i nåt som heter karantän. Där var det verkligen inte roligt. Nån som tydligen hette Hälsogruppen (väldigt konstigt namn?) sa att vi skulle medicineras. De lyfte ut mina ungar, en och en, och droppade nåt i deras ögon, sedan droppade de nåt i mina ögon och gav mig också medicin i munnen som inte smakade gott. Fast ibland fick jag godis efteråt för att jag varit duktig. Sen lyfte de in ungarna till mig igen.

Hur det gick sedan berättar jag mer om snart.

Kia

2 kommentarer:

  1. Det måste ju vara rena drömmen att äntligen få komma in nånstans där människorna var snälla mot er. *nosbuff*

    SvaraRadera
  2. Hej Sippo. Ja, det kan du tro att det var. Det tog bara lite tid att förstå att vi hade haft sån tur. Kia

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...