måndag 3 augusti 2009

Ger DU katten Gullan ett nytt hem?


Hej, det är Gullan på Södertälje Katthem.
Hur skulle ni känna det om ni blev satta i en låda och inburna i ett hus ni aldrig varit i av människor ni aldrig träffat? Antar att ni skulle vara lika rädda som jag var. Det var riktigt ruskigt, särskilt som jag var jätterädd redan innan.

Nåja, nu satt vi i karantänburen. Ungarna tryckte sig tätt intill mig och tittade på mig och frågade vad det var som hände. Det är ingen fara, försökte jag lugna dem med att säga, men jag hörde ju själv att jag darrade på rösten. Jag tror inte jag lyckades övertyga dem särskilt mycket.

När vi suttit där ett tag kom det nya människor in i rummet. De skulle undersöka oss, sa de. De tog tag i mig först, tittade i mina öron och överallt. Sedan var det Gosans och Gnuttens tur. Det kändes inget trevligt alls och jag fräste som bara den. Eftersom jag gjorde det härmade ungarna mig, så de som undersökte oss hade det nog inte så lätt.

Jag berättar mer i morgon.

Gullan
kattsidor.blogspot.com

2 kommentarer:

  1. Förstår att det måste varit hemskt med tvåbeningar som petade överallt på dig och småttingarna. *tröstartass*

    SvaraRadera
  2. Hej Sippo. Ja, du kan ge dig på att det var obehagligt. Det tog lång tid innan jag kom över den känslan må du tro. Gullan

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...