torsdag 25 juni 2009

Vad har katten Musse och Anna-Lena Brundin gemensamt?


Hej, det är Musse på Södertälje Katthem igen.

Idag har jag nåt riktigt spännande att berätta för er. Södertälje Katthem har fått en alldeles egen ambassadör. Hon heter Anna-Lena-Brundin och är stå-uppkomiker, författare, sångerska och en massa annat. Hon är jätterolig, jag har sett henne på TV för länge sedan när jag hade ett hem.

När jag får ett nytt hem ska jag titta på TV så fort Anna-Lena är med. Nu ska hon hjälpa oss på Södertälje Katthem att göra vårt katthem känt och därigenom hjälpa många katter till egna, bra hem. Hon ska koma hit också. Den 6 augusti på öppet hus.

Fast redan idag är det öppet hus. Jag vill att ni kommer då också. Särskilt om ni kan och vill ta hand om en eller flera av oss katter och ge oss ett bra hem. Öppet mellan 17-19 på Morabergsvägen 6D i Södertälje. Välkomna.

Musse

2 kommentarer:

  1. Super kul att ni fått en egen ambassdör! Hoppas det ger mer PR för katthemmet :)

    Glöm inte bort och visa upp dig idag på öppet hus ;)

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym. Jag hoppas att vår ambassadör ska dra hit mer människor som vill och kan ta hand om oss katter. Det behövs många människor som hjälper oss. Jag har visat upp mig så mycket jag kunnat idag, men jag vet inte om det hjälpte. Får nog försöka på nytt på söndag.
    Musse

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...