onsdag 3 juni 2009

Katten Musse bloggar vidare




Hej igen, det är Musse på Södertälje Katthem.

Ibland funderar jag på olika saker. Igår såg ni att jag funderade lite på hur det skulle gå för oss katter om de som jobbar här inte kom.

Idag undrar jag varför inte fler människor skaffar katt. Blogghjälpenhar berättat att man vetenskapligt bevisat att hos en människa som stryker en katt över pälsen sjunker blodtrycket. Det finns ju många människor som har högt blodtryck eller är stressade.

Jag tror att en katt vore världens bästa medicin för dem. Då är vi ju både till nytta och nöje.

Blogghjälpen hade med sig en artikel om vilken nytta djur skulle kunna göra som hon visade mig. Ni kan läsa den om ni följer den här länken:

http://www.aftonbladet.se/debatt/article5285313.ab

Vi hörs

Musse

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Ni hade kommenterat i min blogg! Roligt att ni hittade mig, hehe. Jag tar nämligen hand om hemlösa katter åt akutgruppen i sthlm som ni kanske känner till (?) självklart kan jag nämna er i något inlägg framöver då jag själv brinner för just katter... :)

    SvaraRadera
  2. Hej Sanna. Vad snällt av dig att ta hand om hemlösa katter. Om människor förstod hur mysigt det är med en katt skulle det vara brist på katter istället för att det finns massa övergivna som inte har nåt hem. Vi får kämpa vidare för att få alla att förstå att man ska vårda sin katt och att det är världens mysigaste djur. Musse

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...