tisdag 9 juni 2009


Hej, det är Musse på Södertälje Katthem igen.
Igår lovade jag ju att berätta lite om mig själv.
Jag är alltså en katt, svart med vitt på bröstet, under hakan, i pannan och på tassarna. Man ska ju inte berömma sig själva har jag hört, men jag kan ju säga att andra har sagt att jag ser ganska stilig ut.

När jag var liten hade jag ett eget hem. Det var jättemysigt. Ända tills mina människor skulle skilja sig. Jag förstod inte riktigt vad det betydde, men tänkte att det berör nog inte mig. Pyttsan, vem tror ni berördes om inte jag. Och jag ville ju inte all skiljas.

Det första som hände när de ”skilde sig” var att det åkte iväg med mig till nåt som hette Karlberga. Där hade jag aldrig varit och jag kände ingen där. Inte fanns det nån som gav mig mat där heller. Vad skulle jag där att göra?

Jag berättar mer i morgon.

Musse

2 kommentarer:

  1. Svarta katter med vitt på bröstet är oerhört kattligt. Titta på mig bara. Jag är ju svart med vitt. Vilka dumma människor som bara lämnade dig. Vi är ett par katter som har startat en kattkampanj. Det är egentligen ett par andra som har startat den. Men jag startade den bland oss i bloggbyn. Det måste bli slut på alla dummisar som inte bryr sig om oss katter. *tröstartass*

    SvaraRadera
  2. Hej Sippo. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: du är en jätteklok katt. Och nu ser jag att du är stilig dessutom. Den här kattkampanjen vill jag verkligen vara med i. Och vet du mer? Jag har frågat runt här på katthemmet och ALLA katter på Södertälje Katthem vill vara med. Det måste bli ett slut på alla dumsnutar som är dumma mot eller inte bryr sig om oss katter. De har ju inte fattat att det är jätteinne att ha katt.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...