fredag 19 juni 2009

Fina katten Musse söker hem


Hej, det är Musse på Södertälje Katthem igen.

Idag är det midsommarafton. En gång fick jag vara med om att fira en riktig midsommar. Det var i mitt första hem, innan jag blev utkastad därifrån. Till att börja med var det väldigt kul. Människorna åt och drack och var glada. Sen dansade de och sjöng. De sjöng om små grodor, men jag såg inga.

Senare på kvällen drack de mer av nåt som inte luktade gott. Så blev de högljudda och bråkiga. Då drog jag mig undan. Jag hoppas att inga dricker så mycket sånt där som inte luktar nåt gott idag, för de blir bara larviga och högljudda. Sen såg jag att de inte mådde bra dagen därpå heller.

Idag får jag fira midsommar på katthemmet. Det kanske blir nåt extra godis till oss. Det hoppas jag. Jag hoppas också att jag snart får ett bra hem hos en eller flera snälla människor. På söndag kan du komma och träffa mig här på Morabergsvägen 6D mellan 15-17, för då har vi öppet hus.

Musse

2 kommentarer:

  1. Hoppas verkligen ni får något extra smaskigt att äta idag. Så slipper ni alla skräniga människor också. Min husse dricker inte alls längre. Så det blir en mysigt kväll för oss här hemma istället för att springa runt ute. Några grodor brukar vi inte heller se.
    Tassa lugnt kompis.

    SvaraRadera
  2. Hej Sippo. Vad glad du kan vara som har en så klok husse. Tänk om alla hade det så. Kanske kan jag fira midsommar nästa år hos en som är snäll mot mig och som tycker jag är en toppenkisse. Det håller jag tassarna för.
    Musse

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...