måndag 15 juni 2009

Fina katten Musse ger inte upp kampen om ett eget hem


Hej, det är Musse på Södertälje Katthem igen. Igår var det öppet hus här på katthemmet igen. Det kom ganska många människor hit och tittade på oss. Det är jättekul.

En av mina gamla kompisar kom tillbaka till katthemmet också. Hennes husse hade inte tid med henne så då fick hon komma tillbaka hit. Jag vet minsann hur det känns att först få ett hem, sedan inte få stanna där utan komma tillbaka till katthemmet. Inte för att vi har det dåligt här, det har vi absolut inte, men det är ju självklart att man helst vill ha ett eget hem med egna människor.

Om du är lite ledig i sommar kanske du kan komma hit och hjälpa oss? Man behöver inte vara här varje dag, men vi katter behöver hjälp varje förmiddag och varje eftermiddag. Då ska vi matas, det ska städas i burarna, tvättas, diskas och annat. Om det finns tid över vill ju vi katter gärna att man kommer in och gullar med oss också. Du kan väl höra av dig till oss på telefon 550 32 000 eller besöka oss på öppet hus på torsdagar mellan 17-19 och söndagar mellan 15-17. Vi vill gärna träffa dig.

Musse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag är det inte jag som är på bilden. Min kompis, Liam, flyttade till ett eget hem för några daga...