måndag 11 maj 2009

När ska katten Pärlan få ett hem?

Hej, det är Pärlan på Södertälje Katthem igen.

Igår var det öppet hus på katthemmet. Jag vet inte vad människor gör på sin fritid, men på katthemmet var de inte. Det var synd, för jag hade förberett mig och väntade på er.

Särskilt väntade jag på den som vill låta mig få ett eget hem hos sig. Men du kommer kanske på torsdag? Då har vi öppet hus mellan 17-19 här på Morabergsvägen 6D.

Eftersom det inte kom så många besökare åkte blogghjälpen och några andra från katthemmet ut och letade efter en skadad katt de hört talas om. De hittade den inte då, men senare på eftermiddagen kom en annan person in med katten. I vanliga fall kan vi inte ta emot skadade katter, men den här människan ville bara att katten skulle få vara hos oss över natten. Sedan skulle hon åka till ett djursjukhus med den idag på morgonen. Jag tror den hade ont i framtassen. Den hade nog blivit påkörd. Tänk att det finns så snälla människor som hjälper oss katter som har det svårt. De borde få Nobelpris allihop tycker jag.

Pärlan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...