onsdag 20 maj 2009

Katten Pärlans funderingar kring flytten till sitt eget hem

Hej, det är Pärlan på Södertälje Katthem. Snart kommer jag inte att skriva mer från katthemmet. Kanske får ni en liten blogg när jag gjort mig hemmastadd i mitt nya hem, vi får se.

Blogghjälpen var på hembesök igår. Hon var så glad när hon kom tillbaka till katthemmet, för hon tror att min nya matte kommer att passa mig precis. Hon är van vid katter och hon har förståelse för att jag kanske kommer att ha lite svårt i början, innan jag lärt känna henne och hennes dotter. Det är ju en ganska stor omställning för mig, som ni förstår.

Blogghjälpen hade med sig en handduk från mitt nya hem, som hon la i transportburen som man nu ställt in i min bur. Jag har legat i den flera gånger. Jag tycker det luktar jättegott där inne.

I morgon fortsätter jag nog att blogga, men på fredag vet jag inte om jag hinner. Då är det resdag och jag måste packa och förbereda mig för hemresan. Men nån rapport blir det nog från mitt nya hem.

Pärlan

6 kommentarer:

  1. Så kul att du fått ett hem.
    Ska hålla tassarna att transporten hem går som den ska. All lycka i ditt nya hem!

    /LH

    SvaraRadera
  2. Så kul att du får ett eget hem. Jag försökte jama till din andra blogg på Aftonbladet, men det ville sig inte. Hoppas du hinner få det här innan du reser. Du ska ha en stor svanskram och massor av nospussar på vägen. *svanskram & nospuss*

    SvaraRadera
  3. Hej LH. Det ska bli jättekul. Hoppas också att allt går bra. Tack för din support. Pärlan

    SvaraRadera
  4. Hej Pärlan!

    Jag längtar så att få hämta dig imorgon, min dotter också. Vi har föreberett din ankomst med leksaker,klösbräda,katt-toa, god mat nyttig är den också, sover gör du var du vill. Det är möjligt att du får tillbaka ditt coola namn Boncuk, vi får se.
    Hälsningar dina nya familjemedlemmar: Kerstin o Agnes + Polly o Morris förståss!

    SvaraRadera
  5. klart att hon ska heta boncuk!

    SvaraRadera
  6. Hej Anonym. För mig är ni ju inte anonyma så länge till. Det ska bli jättespännande. Förstår att det blir mycket att göra i morgon när jag kommer hem. Måste ju undersöka ALLT i mitt nya hem innan jag kan slå mig till ro. Längtar till i morgon. Pärlan

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...