onsdag 27 maj 2009

Gulliga katten Anastasia söker nytt hem

Hej, det är Anastasia på Södertälje Katthem igen.

Igår började jag ju berätta lite om att jag har blivit utkastad från mitt förra hem. Jag var inte välkommen att följa med när familjen flyttade.

Jag hade lite ont i magen när jag gick ute och trodde det berodde på att jag fick för lite mat. När jag varit ute ett tag fick jag en kompis, Adrian. Han hade också blivit övergiven och vi försökte trösta och hjälpa varandra så gott vi kunde.

Vi var ständigt hungriga och frös ofta. Ibland fick vi lite mat av nån snäll människa, men många människor behandlade oss illa. De skrek och sparkade åt oss, kastade saker och klippte t o m till oss om vi inte hann undan. De ville inte ha oss på sina tomter.

Varför gör en del människor så? Med vilken rätt? Har ni människor större rätt att finnas till än vi?

Jag filosoferar vidare i morgon.

Anastasisa

4 kommentarer:

  1. SÅ tråkigt att ni varit med om så mycket. Men nu ska vi blicka framåt och se till så du får ett bra och kärleksfullt hem :)

    Mvh/ Texas & Black Jack

    SvaraRadera
  2. Hej Texas och Black Jack. Jag försöker att se framåt och tycker det går ganska bra. Blogghjälpen säger att det alltid komer att finnas dumma människor, men att vi nog ska få tag i några som vill ha mig som inte alls är dumma, utan som tar hand om mig. Hoppas det inte dröjer så länge. Anastasia

    SvaraRadera
  3. Människor är mindre värda säger min husse. Ni katter går inte och rånar varandra eller nåt sånt, brukar han också säga.
    Mer makt åt katterna!

    SvaraRadera
  4. Hej Sippo. Jag tycker du är rolig. Och klok också. Det är ju riktigt att katter inte rånar. Mer makt åt katterna ställer jag också upp på. Fram för oss! Anastasia

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...