onsdag 15 april 2009

Katten Pärlan fortsätter sin kamp för ett eget hem



Hej, det är Pärlan på Södertälje Katthem igen.

Igår låg jag och tänkte på hur det var när jag kom till Södertälje Katthem. Då hade jag sprungit ute jättelänge. Det var vinter, jättekallt och jag hade just fött 4 ungar utomhus. Jag var jätterädd för människor. Eftersom jag inte fick komma in nånstans och vissa människor varit elaka mot mig, sparkat och kastat saker på mig, trodde jag att alla människor ville mig illa. Men några la mig och ungarna i en låda och tog oss hit.

Mina ungar är sålda för längesen. Det är roligt att de fått bra hem, men det var sorgligt när de åkte. Nu är bara jag kvar här i familjen. Människorna här säger att jag förvandlats från en fräsig, rädd katt till en kavat, kelig tjej som gärna ligger i knät och gosar. Länge.

Om du som är snäll kan ta hand om mig skulle jag bli jätteglad. Kom till mig i morgon. Vi har öppet hus torsdagar 17-19 och söndagar 15-17 på Morabergsvägen 6D.

Pärlan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...