söndag 29 mars 2009

Söndag = Öppet Hus



Hej, det är Skipper från Södertälje Katthem som bloggar igen.



Igår hände inget särskilt på katthemmet. På morgonen fick vi mjukmat av de som hade kattpass då. Det får vi varje morgon och kväll. Fast jag tycker inte om mjukmat, så för min del får de gärna hoppa över det. Jag tycker bäst om torrfoder.



Förutom att de ger oss mat städar de i burarna och tvättar dynor och sånt som vi använder varje dag. Om jag fick bestämma skulle de strunta i att städa så mycket på katthemet och istället sitta hos mig och prata. Jag har ju ganska mycket jag vill tala med personalen om. Till exempel hur de kan hjälpa till att hitta ett bra hem åt mig och helst också åt Smulan. Jag börjar spinna direkt när de sätter sig hos mig, för jag tycker så mycket om att bli klappad och kelad med. Det blir inte så mycket sånt numera, eftersom det finns så många andra katter här. Och så tar ju den där städningen en massa tid.



Idag är det öppet hus här mellan 15-17. Jag håller tassarna som bara den för att nån snäll person ska se mig och vilja ge mig ett hem. Du kan väl komma hit? Vi finns på Morabergsvägen 6D i Södertälje.

Hoppas vi ses snart
Skipper
P S Smulan hälsar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...