onsdag 25 mars 2009

Mer från Skipper




Hej igen.
Det är jag, Skipper, som berättar mer. Igår berättade jag ju om mig och att jag bor på Södertälje Katthem. Tyvärr måste jag säga att inget av intresse har hänt sen dess. Jag bor fortfarande kvar här. Trots att jag skrev både telefonnummer och adress hit.
Men vet du vad som hänt idag? Jo, när jag flyttade hit hade jag med mig min dotter, Smulan. Efter bara några dagar kom nån och köpte Smulan och hon flyttade till ett eget hem. Jag blev jätteledsen då, få vi har alltid bott tillsammans, men jag försökte tänka att det var bra att i alla fall hon fick ett hem.

Idag kom Smulan tillbaka! Den andra katten i hennes nya familj klarade inte av att få en kompis, så då fick Smulan flytta hit. På ett sätt är det ju kul att hon är hos mig igen, men nu måste jag ju hitta ett hem till oss båda. Jag har talat med Smulan och vi är överens om att vi helst vill bo tillsammans, men går inte det vill vi ha var sitt fint hem så snart som möjligt. För att ni ska se hur vi ser ut skickar jag med bilder. En på bara mig, en på både Smulan och mig.
Snälla ni som kan ge oss ett bra hem. Kom hit. Vi vill så gärna få ett eget hem
Skipper
P.S. Smulan hälsar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...